Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Nebyl Dr.Ráth náhodou i v ODS, pane blogere? Proč to nenapíšete celé.

0 0
možnosti
Foto

Nevím. Ale pokud byl, tak za ní určitě neministroval, ani nejhetmanoval.

0 0
možnosti
MV

ja jen cekam, kdyz se z Kajinka stane reporter nejaky komercni televize a Stodolovi budou moderovat life style magazin

divna doba

6 0
možnosti
VV

Proc ne?

Uz delsi dobu jezdi po vlasti a sve zazitky ze zatceni, odsouzeni a uteku a vypravi jak to podle nej doopravdy bylo. Podle mne tech 150 Kc neni skoda a vnasi dost pochybnosti o ceske justici.

0 0
možnosti
Foto

Ráth by se jim všem, co ho poslali za mříže, za něco, co sami dělali a dělají, pomstít.

Neznám úžasnější divadlo, než když se soudruzi navzájem obviňují, zavírají do věznic, nebo i popravují.

1 0
možnosti
Foto

Párkrát poslancům naznačil, co by, kdyby, ale asi ho poučili, aby to nedělal. Ve vězení se přece stává, ;-)že si vězni sáhnou na život.

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
Foto

Nějak nechápu ten institut "podmínečného propuštění". Pokud někdo poruší zákon, pak mu soud vyměří odpovídající výši trestu. Proč ale může někdo "za dobré chování" jít domů už po odpykání půlky trestu, to mi hlava nebere. Snížila se snad společenská závažnost provinění?

Jeden příklad - pokud zaplatím později daně, tak mi finančák vyměří pokutu (trest). Když pak budu 5 let daně platit včas, tak mi finančák taky nevrátí půlku pokuty....

5 1
možnosti
Foto

Za blog samozřejmě karmaR^.

0 0
možnosti
VV

Ja to nejak a opozdene v nimal z pozabuka. A kdyz uz tady nekdo zminoval pana Kajinka, vidim jakousi podobnost nejen u tech pripadu, ale i s metodami drivejsi StB.

To ze u Davida Ratha policie nasla pod podlahou samopaly a nakonec i s tema penezma v krabici od vina mi ty tehdejsi zpusoby silne pripomina.

0 0
možnosti
Foto

No, když se nad tím zamyslím, tak v současné společnosti vládne trend, že nejzajímavější pro média, potažmo pro jejich konzumenty jsou dvě sorty lidí - budoucí kriminálníci a bývalí kriminálníci...

5 0
možnosti
Foto

Neptat se " co jsme to za společnost???", ale, "co to máme za média?".

2 0
možnosti

Média jen reagují na potřeby společnosti. Kdyby tady nebylo plno lidí, které zajímá jen kdo se s kým rozvedl a kdo koho podvedl, neměl by bulvár šanci se udržet. Místo toho se drží pořád na špici.

5 0
možnosti

Berte to tak, že i když máme spoustu zajímavých lidí, mnoho prostých občanů dává přednost komediantům typu Ratha a Kajínka. Vždyť to přece musí být "hustý" udělat si selfíčko s Kajínkem, nebo jít se nechat ošetřit doktorem Rathem. V podstatě nemám nic proti podmíněnému propuštění Ratha po odpykání poloviny trestu za vzorné chování (je to právo každého vězně), ale podmínka by se měla vztahovat i na to, že nebude veřejně zpochybňovat důvody svého věznění. A jak ho znám, on si určitě pustí hubu na špacír.

5 0
možnosti
TB

Tím, že o něm píšete blog se vlastně chováte jako Vámi kritizovaná média ;-)

Ten člověk nestojí ani za jedno písmeno ;-)

0 0
možnosti
Foto

A takových v politice je většina. Jen to dělají mazaněji. V odposleších Rath pronesl, co mu pravděpodobně i zlomilo vaz. "Přece jim to nedáme". Myslel tím ČSSD.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,99
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.