Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

ČSSD zaplatila 70 mil. Proč lžete?

2 3
možnosti
Foto

A ted si vyberte který zdroj je správný. Nicméně chtít po dětech muže, který jim pomohl a který zemřel v chudobě, 18 melounů, je hyenismus.

14 0
možnosti
DR

I ve vašem zdroji je ta částka 50 mil. definována. Jen jste špatně četl. Nevím jestl po dětech někdo něco chce? Tu informaci čtu od vás poprvé. Pokud zemřel v chudobě, byl to při jeho příjmech opravdu mimořádný výkon.

5 1
možnosti
Foto

Je definována. 16 pro Altnera a 34 do úschovy.

4 1
možnosti
DR

Ano do vyjasnění sporu, odměnu si nárokovali další právníci, ale neuspěli.

2 0
možnosti
Foto

Zdravím Standu "-", :-).

3 0
možnosti
BV

Pane Rozsypale

klidně si i nadále věřte manipulativním informacím ČSSD. Viz citát z vašeho odkazu:

"50 milionů vyplatil sociální demokraté přímo Altnerovi jako odměnu za právní služby"

Nevím jak vy, ale většina obyčejných smrtelníků si představuje přímé zaplacení tak, že je jim celá častka vyplacena v hotovosti na ruku nebo že je přpsána na jejich účet.

Podle ČSSD je o tak, že si uzavřete s někým smlouvu o stavbě domku na klíč a po jeho kolaudaci mu zaplatíte jen třetinu a dvě třetiny mu nezaplatíte s tím, že přišel instalatér a elektrikář, které si najmul jako subdodavatele, abyste jim zaplatili přímo a to jen per huba bez nějakého soudního rozhodnutí. Ovšem ani jim nezaplatíte, takže se s vámi 18 let soudí, aby nakonec pravomocný rozsudek rozhodl, že jste všechno měl zaplatit tomu původnímu generálnímu dodavateli. Ten meitím umřel, protože se diky tomu vašemu nezaplacení celé částky dostal do stresujících existenčních potíží, protože i z těch nezaplacenné částky musel zaplatit daně, pojištění atd. a ty státní organizace na něj hned poslali exekutory, protože pro něj na rozdíl od ČSSD žádné odklady neplatí.

Nesporný fakt je,že

ALTNER DOSTAL OD ČSSD PŘÍMO ZAPLACENO JEN 16 807 402 Kč.

(ŠESTNÁCT MILIONŮ OSM SET SEDM TISÍC ČTYŘI STA DVĚ KORUNY)

0 0
možnosti