Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

A čím více otrávených rusáků, tím lépe. Já jsem dneska koupil granát pro ukrajinskou armádu, doufám, že bude v boji hodně účinný a zlikviduje, co nejvíc nepřátel. :-)

1 0
možnosti
Foto

A dnes nějaká konzerva vybouchla v automobilu jisté kremelské hlásné trouby. :-)

8 0
možnosti
JZ

Z toho mám velkou radost. R^

0 0
možnosti
MB

Bohužel, je to tak. Ukrajina je drsná země, nevycválaných mravů. Žádný "Zvací dopis", objeven nebyl. Podobně pokroková vláda v Kyjevě - na bázi dělníků a rolníků. Ba, neslýchanosti - střelba do cizích vojsk, při obraně vlastního území. Oprávněná stížnost Kremlu - Domorodci jsou necitliví. . K tomu drzost tamních traktoristů - Odvlékají si tanky, do svých selských dvorů! Podobná neúcta k rekreantům na Krymu. Jak si ruští pracující mají odpočinout a pokojně se mazat krémem ... ?

Opravdu, země je to strašná. Fašisté jsou všude. Od MŠ, mazaně se skrývají v panelácích a předstírají, že tam běžně bydlí. Ti vrcholoví jsou převlečeni za dědulu na koled, nebo babku čekající ve frontě na chleba. Vše marné, Moskvu neoblafnou - denacifikovat! Žádná válka není, pouze speciální operace. Vše jde dle plánu, bravo. Přiznávám ovšem zmaten. A kdo denacifikuje to kremelské vedení? Jsou laskaví a bodří. Zrovna dnes, je tomu 54 let, kdy jsme byli osvobozeni podruhé ... ! :-)

20 0
možnosti
Foto

Co si myslí Vámi jmenovaní? Nevím. Vím jen, co říkají nebo píší. Co si o té válce skutečně myslí Ivan David a Jiří Vyvadil? Šíří ruské lži, a pak předstírají, že jsou blbečkové. To se pak dá předpokládat, že jejich údajné názory opírané o vědomě šířené lži jsou také předstírané. Z důvodů představitelných. Podobně se chová Nikita Michalkov. Ostatně celé vedení Ruska.

Když David okomentuje slova Jana Lipavského jediným slovem "blb", dá se mu věřit, že si to o něm skutečně myslí? Nebo se mu dá věřit jen to, že nemá zábrany chovat se jako blb, který bude svými espéďáky pochválen za to řepoňství? Věří Václav Klaus, že je Miloš Vystrčil opravdu, ale opravdu NULKA? Pochybuji. Ale že se snaží tyčit se a vypínat nad lidmi jako maják moudrosti, tomu jsem nakloněn veřit.

10 0
možnosti
Foto

Všichni jmenovaní jsou postiženi hypertrofovaným egem a zajímají je pouze jejich vlastní názory. Společná je jejich potřeba být medializováni, někdy i za každou cenu. Na prostší jedince mnohdy působí dojmem kýženého vůdce s nejsprávnějšími názory, ti rozumnější však brzy prozřou, že je to jen slupka.

Z touhy po zajímavosti a "obdivu" sahají i k velmi kontroverzním tématům až lžím.

Tfujtajxl ...

2 0
možnosti
LS

Ukrajinci se měli inspirovat našim metylalkoholem. Účinky by byly mnohem vyšší.

Měli otrávené láhve ponechat v každé lednici v každé vesnici v každém městě. Bohužel, asi nesledovali naší metyl aféru.

11 0
možnosti
Foto

Dovolím si Luboši Snajdrovi oponovat, že by si naopak Rusáci na našem denaturáku pěkně pošmákli, neboť jsou se svou "lavórovicí" z chleba zvyklí na patoky mnohem větší (a slepecké hole k nim vůbec ani nevydávají). ;-O

0 0
možnosti
JK

Nevím, myslím, že po tom, co byli ruští turisté nuceni předčasně ukončit dovolenou na Krymu, je toto další známka bezohlednosti vůči osvoboditelům.

15 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^ Prošlé konzervy jsou nejpravděpodobnější. ;-D

14 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
22 0
možnosti
Foto

Rozesmál jste mě:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Sežerou na co přijdou, a kdyby to byl jed na krysy, co jim někdo nastražil za peníze, které Ukrajině posílám, tak budu jedině ráda.:-) Karma

14 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.