Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠČ

Tak ti, co jsou vyznamenaní, určitě celý život dřeli proto, aby vyznamenání dostali a mohli se vidět s členy vlády. Nenechte se vysmát.👎

1 1
možnosti
LT

Za mně karma.

Souhlasím s tím, že nejvíce tyhle žabomyší války se dotknou těch, kteří mají být vyznamenáni.

1 0
možnosti
Foto

Ještě že už vrchní škůdce z Hradu odtáhne a vezme s sebou všechny své milce. Přemýšlím nad tím, kolik lidí si v tu chvíli oddychne...

15 2
možnosti
Foto

A to Vám není líto těch, co budou zklamáni a budou hledat těžko nějaké uplatnění? ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Mě zklamal Fiala, že tam jde. Má zapotřebí riskovat, že bude stát vedle nějakého kolotočáře, kterého Hrad pozval místo předsedy parlamentu?

0 4
možnosti
JB

J43i62ř93í 22B24o12č73e28k

26. 10. 2022 16:19

On to ale vysvětlil dobře. Není to svátek nějakého Zemana ale náš státní svátek. Takže tam jako předseda naší vlády bude a já to beru

11 0
možnosti
MB

Jane Harvane - Dobře, že jste tu Zemanovu ostudu připomněl :-) Miloš složil přísahu - Bude národ spojovat a sloužit. Nabral dech a ihned závazek porušoval. Útočil na Bakalu - po všech soudech stále obviněn nebyl. Přítomný soudruh Bureš, si tehdy ještě lebedil. Bezdůvodně zaútočil na veřejnoprávní média, zejména na ČT. Napadl i hospodářské mafie - Kluci z Hradu byli nadšení. Zejména rádo by kancléř Mynář, osoba nejedlá i Balák! Stupidní projev, který do historických prostor absolutně nepatří. Kam se vypařilo to povzbuzování národa .. ?

..

S hosty to hnulo - kraviny nejsou povinni poslouchat. Odešla Němcová, Kalousek, Schwarzenberg aj. Dnes prakticky odchází Zeman. Soudní recidivista a ostuda národa. Pořádá si ještě poslední diskotéku. Vážně, dejte si ruku na srdce. Je to Zemanovi zapotřebí? Správná odpověď - Žel ano. Co se u něj za ty 4 roky změnilo ? A hlavně - K čemu je to dobré ... ?

14 2
možnosti
LH

No vidíte a dnes Karel s Miloš kamosej;-D

1 0
možnosti
Foto

Král je nahý, jen o tom neví, poslední záškuby jednoho z největších zel naší polistopadové politické scény. Text to moc dobře připomíná, vyznamenání budou možná přijímat lidé, kteří si zaslouží více respektu než všichni politici dohromady.

8 1
možnosti
ST

Možná dostane "vyznamenání" i hradní partička: Ovčáček, Mynář, Nejedlý, Balák... ;-D

9 2
možnosti
Foto

,,Pozvání na Hrad a dekorování řádem je asi vrcholem života."

Asi jak pro koho. Ty, které jsem osobně znal, kvůli dekorování metály své životy nežili.

8 0
možnosti
PN

P37e90t51r 94N25e53d34v48ě76d

26. 10. 2022 9:21

Tak díky bohu za premiéra, který se k tomu postavil naprosto správně. Je chybou Zemana, že nepozval další dva nejvyšší Ústavní činitele přestože jít nechtěli. A všechny další "hrdiny" . Myslím si, že odmítání Zeman nezačal a rozhodně nesouhlasím s těmi, kteří definují 28. říjen na Hradě jako nějakou Zemanovu show. Může se diskutovat a přít se o to, kdo si metál zaslouží a kdo ne, ale dětinsky znevažovat svátek, který se neslavil jen v letech 40-44 A pak 52-87 něco o těch znevažovatelých vypovídá. A hlavně ty metály jsou od ČR, ne od Zemana.

7 5
možnosti
Foto

Z onoho data je dnes spíše panychida za stát, který již neexistuje:-/Toto datum jako první poplivali již kom, když z něj udělali ,,den znárodnění "Rv A jinak, jedna ,,věc" jsou tradice, které by se měly, či alespoń mohly ctít coby součást nejen našich dějin, druhá pak, když se začnou zneužívat kýmkoli!

0 0
možnosti
LH

Kdo je nyní předseda Senátu?

0 0
možnosti
Foto

Vy nevíte ani tohle?

0 5
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.