Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J90o89s80e72f 64N51i91k70l

5. 10. 2020 19:43

... plebs = (starořímské) svobodné, ale bezprávné obyvatelstvo...ó jak jste to trefil...karma jako hrom!

0 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
ČP

Pane Flaško, prezident u voleb byl, tak o co Vám zase jde. Potřebujete si kopnout.

4 4
možnosti
PB

Pokud u voleb byl, proč říká, že nepůjde (do druhého kola)?

To se tak trochu vylučuje, že?

0 0
možnosti
JD

Plebs, jak výstižné![>-]

0 0
možnosti
ZH
MM

Já v tomto s Milošem Zemanem souhlasím. Kdybych se měl rozhodovat třeba mezi Filipem a Okamurou, taky bych tam nešel. f když nejsem taková fyzická troska jako on.

1 2
možnosti
MP

Tak zrovna s volbami nebo Zemanem bych toto nesrovnával. Tady se řeší epidemie a tam to funguje trochu jinak. Tohle není od Prymuly žádné opovržlivé nebo arogantní vyhrožování, ale konstatování faktu. Epidemie se neptá, jestli se Vám její přítomnost tady u nás líbí nebo ne, ale prostě se šíří. A pokud nebudeme respektovat protiepidemická opatření v dostatečné míře, tak prostě epidemie nepoleví, to je snad logické. A nebude to z nějaké arogance nebo rozmaru ministra Prymuly, ale z pouze ze samotné podstaty infekce ( :-) ). To nelze stavět tak, jako že "jestli vy občané nebudete poslouchat, tak vám tu epidemii nevypnu a místo toho ještě přitvrdíme..."

14 1
možnosti
TB

Přesně tak R^...akorát pan Flaška to evidentně nechápe .....

8 0
možnosti
  • Počet článků 1327
  • Celková karma 30,66
  • Průměrná čtenost 2999x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.