Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A není to tím, že byla OSVČ, co volila ANO, což jsou osoby mdlého ducha, kdežto OSVČ, volící a podporující vládnoucího kočkopsa, jsou osoby vždy uvědomělé a zodpovědné ?

3 7
možnosti

Přihlédneme-li ke skutečnosti, že paní hérečka zažádala o předčasný důchod (asi se svezla na vlně chyby systému, kdy dostane vyšší důchod, než by dostala při podání žádosti letos), pak můžeme vaše tvrzení považovat za pravdivé. Protože paní patrně nedochází, že časem dojde k napravení této systémové chyby, tedy "výhoda" se časem vytratí. Pokud k takové nápravě nedojde, stejně bude pykat za to, že šla předčasně, tedy důchod bude mít doživotně zkrácený. Paní se zjevně zachovala nezodpovědně a svezla se na populistické vlně (tedy ve smyslu, že volí okamžitý prospěch před prospěchem budoucím). Paní je prokazatelně nezodpovědná a už teď naříká.

5 2
možnosti

Jak jste přišel na to že sla do předčasného důchodu při jejím počtu dětí? Děkuji za info...

1 0
možnosti

Dobře, podíval jsem se na tabulky sociálky a nejspíš šla řádně (moje chyba, měl jsem se podívat dřív). To jí však nijak nebrání v její práci, tedy si může dál vydělávat, pokud jí důchod nestačí. Je to pořád lepší než si stěžovat, jak je na tom chudák bídně, že nemůže z důchodu platit dceři koně. K tomu ani důchod není zamýšlený.

4 0
možnosti