Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ČP

Každý den vyhlížím váš blog, který by analyzoval současnou politickou situaci a nový kroky nové vlády. Já mám pocit, že témat k řešení už by byl dost.

0 0
možnosti
Foto

No tak ho napište, pokud to umíte.

0 0
možnosti
Foto

Na Aukru jsem zatím pouze nakupoval. Zvažoval jsem i prodej, ale raději zůstanu u Sbazaru.

Určitě má smysl o těch účelových obstrukcích a drobných švindlech psát. Třeba se někdo z Aukra zamyslí, jestli to mají za potřebí. "Vydělali" dvacku, ale přišli o klienta, který jim přinášel mnohonásobně více.....

Sám jsem bojoval se Slevomatem, který sice poskytuje údajnou garanci spokojenosti, ale pokud Vás poskytovatel služeb napálí, tak se Slevomat za Vás nepostaví ani náhodou...

0 0
možnosti
Foto

Příště bazoš, sbazar nebo annonce, a co si dohodnete, to dostanete, žádnou provizi neodvádíte.

A dobře jste udělal, že jste aukro takto medializoval.

4 0
možnosti

J15a24n 44Š49e58s54t46á89k

21. 12. 2021 23:09

Nechci dělat chytrýho, ale nešlo telefon nabídnout obratem někomu z dalších sedmi zájemců?

0 0
možnosti
DR

Na Aukru prodávám už x let a žádný problém jsem tam s občasnou výjimkou neseriózního kupujícího (kterého po tomto okamžitě "ukládám" na černou listinu) nezaznamenal. Co se týče provize Aukra, tak ta se účtuje vždy každý měsíc.

0 0
možnosti
DH

D23a21v69i45d 11H61o72r47á17k

21. 12. 2021 22:07

Pokud by se v případě tohoto aukčního portálu jednalo o neseriosní obchodní společnost, pak by jistě dávno z našeho virtuálního internetového prostředí zmizela, a nebyla mezi prodávajícími a kupujícími vyhledávána.

Ale to patrně zdejšímu uplakánkovi, který si ani nepřečetl obchodní a platební podmínky, a díky tomu se zde pak tak rozsáhle a ublíženě vypisuje, nikdo nejspíš nevysvětlí.

0 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mě, jaké poplatky si účtují u garantované platby (s garancí vrácení peněz).

0 0
možnosti
DH

D63a49v34i93d 26H37o50r28á37k

21. 12. 2021 18:42

Promiňte pane Flaško, ale to jsem si myslel, že jste jiný formát a nad nějakými dvěma stovkami, nebo pár korunami v řádu necelých dvou desetikorun, o které v běhu života člověk přijde, v klidu mávnete rukou a život poběží dál.

Ale Vy nám tu dokazujete, co jste za zapšklého človíčka, který se tu musí kvůli takové běžné lapálii rozepisovat a ztrácet svůj drahocenný adventní čas.

0 8
možnosti
JD

To není o zapšklosti, to je jen o netolerování nemorálního počínání. R^

5 0
možnosti
JD

Je to hnus! Ale dobrá věc se podařila: Dnes ve 3:22 ráno Finsko spustilo Olkiluoto 3!

4 0
možnosti
VV

A vy jste ho na Aukru koupil, nebo prodal, ze to sem lepite?

1 4
možnosti
Foto

Chápu vaše rozhořčení, ale život mne naučil jedno. Udělat si limit pro „ztráty“ nezaviněné vlastní hloupostí. Prostě to „odepsat“ a vzít na svědomí nějaké ty „nespravedlnosti“, protože život je takový, jaký je. Já se, pokud šlo o peníze, nesoudil nikdy z principu. Nechtěl jsem zbytečně vydávat peníze za potvrzení, že mi někdo něco dluží, když pravdou bylo, že mi ty dluhy stejně nezaplatí. Ale to si musí každý rozhodnout sám pro sebe.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.