Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Tedy nevím jak kdo, ale já jsem vážně pro Číňany. A za těch pár desítek let, až by se odstranily i nějaké ty drobné renoncy - příkladně jako v Polsku ty s kilometrovým míjením bodu X Číňany z obou stran stavěné polské dálnice - by se po dostavění mohla na počest kýženého vzoru stabilizace společnosti v XXI. století jmenovat Elektrárna Tchien an Men! :-P

0 0
možnosti
JZ

No, Čína už to zkusila ve Velké Británii, kde pohrozila zastavením výstavby jaderné elektrárny kvůli tomu, že Britové vyloučili Huawei z 5G sítě. Já věřím odborníkům, jako je Dana Drábová a podle ní by nejlepší variantou pro dostavbu českých jaderných elektráren Korejci.

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti
VB

A teď si představte, že bychom si koupili 5G sítě od Huawei, i přes důrazné varování USA. To by byl teprve malér.

2 1
možnosti
JK

Nechat si stavět jadernou elektrárnu státem, který vydírá a vyhrožuje, by byla sebevražda. Snad takový nesmysl nikoho ani nenapadne. Ani zadarmo! Pro Vás karma.R^

10 0
možnosti
JR

Takže USA (naposledy vyhrožující kvůli možnosti zavedení daně pro internetové společnosti) jsou taky mimo hru?

0 0
možnosti
AT

Asi tak nějak. Navazovat obchodní vztahy s partnerem, u kterého si nejsem jistý, jestli necouvne a nezhatí investici jen proto, že někde někdy někdo něco řekl.

3 0
možnosti
TL

Souhlas R^R^R^

A jelikož rusáci jsou také podobně altruisticky naladěni, takže ...

Doufejme, že rosatom to bude jistit, ale rozhodne ne v ČR, to nedává logiku.

1 1
možnosti
Foto

no však.

proto jedině ČR RF konsorcium.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1327
  • Celková karma 30,67
  • Průměrná čtenost 2999x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.