Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na takovou hovadinu, hraničící s drzostí a výsměchem, že si patnáctiletá vnučka vzala omylem dědečkovy léky, může přijít jenom R u s á k.:-/

1 0
možnosti
VV

Proc?

Moje byvala spolupracovnice sezrala svemu manzelovy vsechny prasky na uklidneni zbytnele prostaty a jeste se s nim hadala ze byly jeji.

0 0
možnosti
JZ

Klasická výmluva Rusů a rusofilů, ve stylu dopují všichni, mi připomíná výmluvy malých dětí ve stylu, ty kameny házel Petr taky. ;-D

3 1
možnosti
ZZ

Kdepak - fakta nejsou výmluva a vy to dobře víte, jen se snažíte opět rozdmýchávat protiruskou hysterii.

Vyhodnoceni testu ma trvat 10 dnu.

Proč výsledky přišly po 1,5 měsíci ví jen ten, kdo měl tyto výsledky k dispozici a Valievová to nebyla.

Tyto fakta byla proto vzata v úvahu u této sportovkyně a start jí byl povolen, protože, kdyby Švédové dodrželi termíny, odjela by místo ní na olympiádu jiná sportovkyně.

;-)

0 0
možnosti
Foto

A k čemu by byla dobrá otázka, místo čeho si prášky vzala? Copak to nechápete? Všichni dopují, jen u některých se na to přijde, ale rozhodně si to neberou sportovci sami. Možná by Vám mohlo naznačit, že některé látky jsou povolené a jiné zase nejsou, některé záhy vyprchají, některé ne, na druhou stranu ne všechny sportovce pozvou na kontrolu a tak by se dalo pokračovat. A rozhodně nejde jen o Rusy. Opravdu mě překvapuje, že ještě dnes může být někdo tak naivní, aby nevěděl, že vrcholový sport je založen na podpůrné chemii.

0 0
možnosti
JZ

V každém případě by měla být Valijevová za doping potrestána. Jinak vyšleme signál, že dopovat je vlastně v pořádku.

2 0
možnosti
PN

To je jedna cast veci a doping v poradku rozhodne neni, takze by Valijevová mela byt vyloucena, ale mela to vedet do 10 dnu po odebrani vzorku. Na rozdil od autora blogu si nemyslim, ze "dejme tohle stranou". Je to dost podstatne, protoze Rusky tym mohl do souteze druzstev nasadit jinou krasobruslarky, maji jich dost. Vyhodnoceni testu ma trvat 10 dnu. Pokud trvalo mesic a pul, neni to v poradku. Osobne bych byl pro to, aby se pozitivni test v takovem pripade ignoroval.

Urcite se ted rozjeci spousta Rusofobu, ale ono tohle s Ruskem nema nic spolecneho. Zdrzeni vysledku testu (pokud by Valijevová byla vyloucena z her) by melo za nasledek ztratu medaile Ruska ze souteze druzstev, kterou by jinak bez Valijevove Rusko vcelku bez problemu melo.

1 5
možnosti
JZ

Tak jistě, že doping je problém i jiných zemí ne jenom Ruska. Jenomže akorát v Rusku řídí doping stát a agenti FSB pronásledují dopingové komisaře a podílejí se na manipulaci se vzorky. V USA agenti FBI pronásledují zločince.

15 0
možnosti
Foto

V tomto případě se na doping přišlo při soutěži na území Ruska. Kdyby to bylo tak, jak tvrdíte, mohli to ututlat. Nota bene, mělo jít o běžný lék při angině pectoris a tak se nemohlo jednat o nějaký doping významně zvyšující výkonnost a současně ničící zdraví sportovce.

0 5
možnosti
Foto

On tam byl dědeček s ní?

Jestli ty prášky byl digoxin nebo obsahovaly digitalis, tak je zázrak, že to holka přežila.

Vinen je ovšem dědeček, protože má nebezpečná léčiva před dětmi schovávat.

:-)R^

9 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
Foto

Lže se na všech frontách, nejen v Rusku.

0 6
možnosti
Foto

Ano, zejména tím vynikají Vaše komentáře. ;-D

12 0
možnosti
PD

P15e89t63r 62D58r71a87p37a98l

15. 2. 2022 10:13

a co se na to podívat s odstupem? 15letý děcko navíc v takto drilovém sportu je loutkou v rukách trenérů, terapeutů, doktorů. Co mu řeknou a dají, to udělá. Tak to funguje v krasobruslení a gymnastice od ruska přes USA po čínu. něvěřím tomu, že by holka dopovala vědomě nebo si něco sama brala. za tím vždy stojí ti okolo. Skazka o prášcích je samozřejmě nesmysl, ale to si sama taky nevymyslela. stejně jako skazka dospělé Johaug o balzámu na rty

2 3
možnosti
AT

Chcete tím snad naznačit, že když ji to dal někdo jiný, bez jejího vědomí, je to OK? Zajímavý precedens ...

5 1
možnosti
JK

Nedělám si iluze, vždy se najde ve sportu jednotlivec. který je ochoten za vidinu úspěch zcela zhuntovat své tělo drogami.

Ovšem v Rusku se tím šílencem stal sám režim, uznalé pokynutí vůdce je vích než vlastní život, v tom vyrůstají děti v Rusku. Nikomu není divné, že se dopuje, že dopují i děti a vrchol šílenosti je, že jim není ani divné, že se musí vše přísně utajit před světem. Navíc při odhalení nic neuznat a lhát, lhát, lhát.

Skutečně zvrácená ideologie.

13 0
možnosti
PN

Ale houby, vrcholovi sportovci berou podpurne latky v podstate vsichni. Na Tour de France prohrabli zavazadla nekolika tymum a to bylo radosti v chude chaloupce.

Norum zkontrolovali zavazadla pred mistrovstvim sveta v biatlonu nebo behu na lyzich a nasli 6000 nebo kolik davek leku proti astmatu. Legalni doping. Ten na Tour de France legalni nebyl. S Ruskem ani jedno nema nic spolecneho. Takovych pripadu je plno.

0 1
možnosti
Foto

Ruská krasobruslařka může být ráda, že si nevzala dědovu viagru a zubní protézu.

12 0
možnosti
Foto

Jasně, bez viagry se jeden ani neodpíchne....

5 0
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,22
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.