Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Komunisti, okamurovci a postkomunističtí oligarchové a papalášové lhali, lžou a budou lhát! Bohužel! !!

0 0
možnosti
Foto

Za blog karmaR^.

Nesouhlasím s tím, aby byli zajatci střílení do nohou.

Zároveň se ale na to zkusme podívat jinou logikou. Protože Rusko oficiálně nevyhlásilo válku, pak se zřejmě de jure nejedná o zajatce, ale o zatknuté ruské vojáky, kteří nelegálně vnikly na území Ukrajiny a páchají na něm kriminální činnost - terorismus. Ukrajina s nimi pak nemusí jednat jako s válečnými zajatci, ale může je soudit jako teroristy podle trestního práva, t.j. klidně je odsoudit k trestu smrti. Líbilo by se tohle vysvětlení Kremlu více ?!

1 0
možnosti

Nevím, co jako Putin čekal? Že ho po jeho "výchovné" lekci budou Ukrajinci milovat? Napadením Ukrajiny si vytvořil souseda, který jeho a Rusko bude navždy nenávidět. A vztah většiny civilizovaného světa (zejména pak střední a východní Evropy) nebude dlouhodobě o moc lepší.:-/

4 0
možnosti
MK

Na jedné straně ruský voják vraždí civilisty a bourá jim domovy. Střílí na školy a bombarduje nemocnice. Na druhou stranu brečí, že mu protivník ustřelil nohu. Co k tomu dodat? Fakt nevím.

Ale vím jistě, že Ukrajinci si nezačali.

4 0
možnosti
PB

P25e73t87r 96B26u87r55i21a97n

29. 3. 2022 15:09

Tak on volá po nějakém vyšetřování něčeho v době, kdy Rusové střílí rakety po těhotných ženách a jejich dětech? Neuvěřitelná zhovadilost!

7 0
možnosti
Foto

Karma, je mi srdečně jedno, co dělají Ukrajinci rusákům, kteří vraždí jejich ženy a děti a ničí jejich zem.

10 0
možnosti
Foto

Stačilo ještě míň, nelézt tam, kam nepatří.

10 0
možnosti
JD

J93a75n 34D55o83u34š84e11k

29. 3. 2022 10:27

V každá válce se dějí svinstva a je celkem jedno na jaké straně.

0 0
možnosti
MB

Jane, to je z části pravda. Dost těžko si představit Adolfa. Jak obstarožní technikou útočí na sídliště. A ani dobýt jej nemůže... :-)

4 0
možnosti
Foto

A vyjádřil se Peskov k tomu, jak zacházeli se starostou Mariupolu?

R^

10 0
možnosti
  • Počet článků 1322
  • Celková karma 31,54
  • Průměrná čtenost 3001x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.