Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KF

K25a43r59e77l 70F73a14j62t

15. 2. 2021 8:41

Naprostý souhlas ... možná tím zase jen chtěli říct, "něco" jsme zařídili a ať se někdo jiný postará. On se samozřejmě v rámci možností nějak starat bude, problém je, že právě v krizi je to většinou tak, že starost zevnitř nestačí - proto je ostatně krize - a měla by přijít pomoc ze shora. jenže tak nám naši nekecálové- makálové ani trochu neuvažují ...

0 0
možnosti
ZZ

A kdo podle vás je to ti nekecálkové-makálkové ?

Víme, že kecají a nemakají především vrcholoví opoziční politikové.

:-/

0 0
možnosti
KS

Jsem vládě vděčný, že mě zachránili před vybuchujícími Trutnováky, Falknováky a Egeráky.

0 1
možnosti
OR

Doktory navíc nemají. Vakcíny navíc jsou ve hvězdách. Na Vaši nemovitost(chatu) Vás pustí.

0 2
možnosti

Jako daňový poplatník si nepřeji aby vláda zaváděla dnes opatření a utrácela miliony za opatření která za pár hodin budou protiprávní a protiústavní. Starost o své kraje a okresy je hlavně na hejtmanech a ministerstvo zdravotnictví jím poskytne jenom to co umožnuji zákony a ústava a není toho mnoho. Strategie boje proti šíření covidu je na hejtmanech a ministerstvo zdravotnictví. V pondělí se otevřou obchody,služby,bazeny atd. Nezbývá než nakoupit bagry a ani na to není moc času maximálně 14 dní. Model epidemiologu předpovídá bez nouzového stavu cca,za 20 dnů totální uzavření (uzavření průmyslových provozu taky)a zákaz vycházení po celé dny až několik týdnu bez možnost si i dojít do obchodů. Očekávám že opoziční politici tento scénář všem vysvětlí už zítra a to všichni najednou a přijdou z návrhem jejich plánu brzdění šíření covidu.který podle slov p.Fialy mají ale neřeknou.

0 3
možnosti
RW

Myslím si, že "uzavírání" konkrétní oblasti s takovým množstvím lidí na které se uzavření nevstahuje je nesmyslné - samozřejmně se mohu mýlit a jen čas prokáže, zda to bylo či nebylo rozumné a oprávněné.

Nicméně autorovi musím dát za pravdu, pokud už uzavření má mít alespoň nějaký smysl je třeba ho využít podobně jak píše autor. Přestože nevěřím, že testování a očkování má reálný výzma jaký mu dává vláda, to co píše autor přesně ukazuje, že ze strany rozhodujících orgánů není "veřejný zájem" situaci zlepšovat, ale jen nesmyslně prodlužovat.

1 2
možnosti
MK

...ikdyby vláda nedělala nic,či cokoli jiného někteří lidé typu autora si něco najdou. Tomu se říká kritika za každou cenu. Vzor každé opozice....

3 9
možnosti
MF

Tak ten pán zcela konstruktivně navrhl, čím by se uzávěra měla doplnit, aby měla reálný smysl.

5 0
možnosti
JB

J80i82ř94í 45B57o85č21e22k

13. 2. 2021 12:52

Jste uz několikátý bloger který mluví rozumněji než vláda

5 1
možnosti
RW

Mzslím, že v dnešní době není nijak složité mluvit rozuměji než vláda :- , ale i tak mne těší, když autor se kterým ve většine případů nesouhlasím napíše něco čemu mohu dát karmu.

1 0
možnosti
JM

Tak to je pro Andyho složité, takže zavřeme, počkáme a uvidíme.

0 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

5 3
možnosti
ZZ

Hejtmani, bez pomoci vlády, sami přijali ona opatření k izolaci nejpostiženějších okresů. Z toho je zřejmé, že předchozí opatření vlády patrně skutečně fungovala a bránila masovému rozšíření virové epidemie.

Co pomůže zvýšení testování, přesun doktorů a armády, když osoby nebudou dodržovat základní protiepidemiologická opatření proti jejímu šíření ?

Dnes se může nechat každý bezplatně otestovat na Covid jednou za 3 dny. Co to ale pomůže, když ti s lehčí formou na testování nepůjdou, nebo dokonce po pozitivním nálezu klidně dál budou v kontaktu s ostatními lidmi ?

:-P:-P:-P

6 8
možnosti
  • Počet článků 1320
  • Celková karma 31,65
  • Průměrná čtenost 2996x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.