Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J22a47k41u66b 19R91o12t16h

25. 6. 2015 13:13

Zase a znovu ta hezká lež. Takže opakuji: z východu se do Evropy hrnou Syřané (Západ v jejich zemi nijak nezasahoval a nic nerozpoutal) a Pákistánci (platí to samé), Iráčané jsou v mizivé menšině. Z Afriky k nám míří primárně Eritrejci (žádný konflikt, maoistická rudá diktatura), dále obyvatelé Dárfúru (žádný konflikt, na kterém bychom se podíleli), dále Mali, Nigérie, Čadu, Nigeru a dalších, opět země, u kterých NATO a USA žádný konflikt nerozpoutaly, ani se jej neúčastní (snad kromě Francie v Čadu či Mali. Libyjci nejsou masovými uprchlíky, jejich země je, stejně jako Egypt či Alžír, pouze tranzitní zemí. 

Nu a další - nejde o uprchlíky. Nepřicházejí ohrožení, tedy ženy s dětmi, starci, kompletní rodiny. Hrnou se sem svalnatí mládenci v produktivním věku, obvykle s vojenskou či paramilitantní minulostí.

Takže, sakra, už přestaňte ve své rudé nenávisti házet vinu. ;-O;-€

4 0
možnosti
RF

Ke mně se dostávají trochu jiné informace. Migrace je velký problém současnosti a hlavně budoucnosti. Nejde jen o země zasažené válkou, ale i ekonomickým drancováním, přelidněním, nedostatkem vody. Nevím, co je podle vás rudá nenávist, ale faktem je že jedna část světa žije na úkor těch dalších a jednoho dne se to těm, kteří žijí v těch horších částech, prostě přestane líbit. Ale tohle je na delší debatu, na kterou zde není místo.

0 0
možnosti
MK

Nejsme. Pokud máte ten pocit, tak mluvte za sebe. Rv

5 0
možnosti
JD

J27e77r31r44y 95D56a81n57ě31k

25. 6. 2015 10:17

Ne, nejsem. 

Potom bych totiž byl zodpovědný za všechny špatnosti co kde kdo jiný dělá.

5 0
možnosti
RB

Rv Nejsme! Zbytek je sebemrskačský guláš.

13 0
možnosti

Kecy v kleci. 

To (většinou) nejsou Libyjci nebo Iráčané.

6 0
možnosti
Foto

Žádný řadový občan České (ale také Slovenské) republiky NENÍ a ani NIKDY NEBYL a ani NEMŮŽE BÝT zodpovědný za to, co se děje v jiných zemích nebo dokonce na jiných kontinentech. 

Kdo si myslí opak, ba dokonce tuto zvrácenou myšlenku domnělé zodpovědnosti vnucuje jiným, měl by neprodleně vyhledat psychiatra.

8 1
možnosti
Foto

Určitá zodpovědnost tady je, protože jsme ty vojenské akce podporovali.

2 3
možnosti
JA

J93i62ř44í 44A52l62e94x71a

25. 6. 2015 8:29

Nejsem spoluzodpovědný za nic takového! ;-€RvRvRv

8 0
možnosti
RF

Věřím, že Vy osobně nejste spoluzodpovědný, ale Česká republika jako celek bohužel ano.

1 4
možnosti
DK

Máte to nějak pomatené...co máme společného s Afrikou tedy nevím, nebyli jsme kolonizátoři a spíše jsme naši zemi propagovali (Baťa a Hanzelka a Zikmund), tak nás neházejte do koše s Američany, Francouzi a ostními, kteří světadíl drancovali alespoň dvě století. Jinak si v rámci soucitu požádejte o dostatečný počet běženců osobně...

7 0
možnosti
RF

Myslíte, že to mám pomatené? Je Česká republika členem NATO? Kolik lidí protestovalo, když NATO vyvolalo válku ve zmiňovaných zemích? Nevítali Češi oslavně Američany projíždějící nedávno Českou republikou jako hrdiny? A tak by se dalo pokračovat. V těch zemích byl klid a relativně i blahobyt, pak se ale "západu" zachtělo více zdejších surovin a tak se rozhodl "přinést demokracii." A tohle jsou následky. A mimochodem, není to tak dávno, co z naší země také lidé utíkali do jiných zemí, a to se tady nedělo ve srovnání s Afrikou či Dálným východem, v podstatě nic tak hrozného...

0 3
možnosti
SM

My jsme se do tech konfliktu nejak zapletli? Vrazdili jsme? A to hlavni: meli jsme nejake zisky nebo jsme ty zeme plundrovali? NE Tak at si to vyresi Francie, Italie a USA u tech totiz plati na vsechny otazky ANO.

9 0
možnosti
RF

V podstatě s Vámi souhlasím, největšími viníky jsou ty země, které jste vyjmenoval, jenže bohužel i Česká republika je členem NATO, která je jedním z "pachatelů" současného stavu. A pokud si dobře pamatuji,ˇzástupci České republiky ani jeden z útoků na Libyi, Irák, Sýrii či Egypt neodsoudili a nepostavili se proti němu. Takže nyní doplácíme na politická rozhodnutí námi zvolených představitelů této země.

1 2
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Člověk, který ještě žije...