Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Je to vaše volba (takže volíte).  Navíc nevíte, koho volíte. A až budete na zvoleného nadávat, vzpomeňte si, že ho zvolilo i vaše rozhodnutí.

1 0
možnosti
RF

Ano, vážený pane Hrubý, volím nevolit. Oba kandidáti jsou pro mé svědomí nevolitelní, proto je mi už jedno, kdo z nich tam bude, protože v obou případech to považuji za neštěstí této země.

0 0
možnosti
Foto

Všechny aféry kolem Schwarzenberga a Zemana jsou v těchto dnech nepodstatné. Vždy kolem politiků nějaké aféry budou. Není současně ani podstatné, jestli politik je spíše levicový nebo spíše pravicový. Občané napříč politickým spektrem se spojují proti Schwarzenbergovi, protože jediné, co je teď a do budoucnosti opravdu důležité, je to, aby byl českým prezidentem skutečně Čech, nikoliv jen Čech na papíře - ten, od kterého se dá očekávat, že bude více hájit zájmy České republiky a občanů v ní žijících.  V mém okolí jdou i lidé, kteří k volbám do parlamentu nechodí - protože politické strany stejně své programy neplní - ale do těchto voleb jdou. Pojďte s námi a volte Zemana. [>-]

0 3
možnosti
Foto

Nemohu souhlasit. Zemanovi jsou zájmy občanů v podstatě dost volné. Proč bych měl svým hlasem přispět k uspokojení jeho ega?

2 1
možnosti
MJ

Volit, volit, volit. Nic víc se nedá říct. Protože nevolit a potom skuhrat, skuhrat, skuhrat a pořádat demonstrace je nesmysl.

3 7
možnosti
RF

Ano, jsem proto volit, ale pouze pokud je koho. V tomto případě, ale není...

A demonstrace jsou jedním z článků demokracie...

5 1
možnosti
Foto

Nevím, proč bych měl přebírat názor pana Pehe. Já se totiž nechci svým hlasem podílet na hanbě a ostudě, kterou pro mne tento způsob volby a vše kolem ní, opravdu je.

1 2
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Člověk, který ještě žije...