Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ve všem s vámi souhlasím, islám je velká hrozba pro Evropu. Ale pokud se ten příliv islamistů nezastaví, bude jednou pozdě! Karma R^

8 0
možnosti

L65i85b56o17r 21Š72a14j55a

12. 9. 2014 18:33

Islám přinášel, přináší a bude přinášet jen smrt, dokud někdo nepřinese smrt islámu!

Je to drsné, ale v případě islámu se jiná možnost nenabízí!;-O

6 0
možnosti
VJ

Není to o Islámu, je to o lidech. A je úplně jedno, jestli se k manipulaci použije islám, křesťanství, nacistická propaganda, bolševická propaganda...případně jakékoliv jiné vymývání mozků, které dnes vidíme v případě krize na Ukrajině a to jak v Rusku, tak v USA, tak v EU.

Problém je, že jsme si nastavili pravidla velmi benevolentně a netrestáme, když je někdo porušuje. Na druhou stranu sami je porušujeme, kde to jde...stačí se jen podívat, kolik lidí jezdí na červenou...jsme odsouzeni k záhubě vlastní blbostí.

2 0
možnosti
JL

Proto!!

Komik, který není vůbec směšný :

http://www.czechfreepress.cz/fun-interesting/jeff-foxworthy-a-jeho-desatero.html

47minut čisté hrůzy ve formátu VŠ přednášky :

http://www.mrctv.org/videos/bill-warner-1400-years-fear-czech-titles

Dalo mi dost práce a pár dnů od pro mne neznámých diskutujících získat tyto zformátované odkazy..

Přeposílejte je, prosím, dál.. Pokud už není pozdě..

Děkuji

1 0
možnosti
RM

já bych o tu evropu takovej strach neměl. evropa klesá, morálně, společensky, demograficky atd. základní mezilidský principy už uznává a dodržuje velmi málo lidí. no a až se to dostane hodně dolu, nezachytí-li to tradiční církve atd., začne se to mlátit hlava nehlava a co na ní není důležitý a evropanů je ještě pořád víc. zatím lidi dělaj co se jim vyplatí a dokud se rozdává, ještě se neumřelo.

podkud tedy nechcete o tu svoji starou, dobrou Evropu přijít, musíte o ni Bojovat. zatím to jde beze zbraní a extremismu. protože vás o ni nepřipravuje Islám, ale Socialismus!

0 0
možnosti
JL

Tradiční i jiné círqe (krom muslimismu) půjdou do propadliště dějin, kam patří, až si je budou vovečky muset platit ze svého.. Jako v Západním Německu.. Stejně peníze na "charitu" rozkradou..

V Česku je to jinak : Prosebevykalousek zajistil 25 let čekajícím šíbrům na katolícistické prostituce dnes už blíže nezjistitelné miliardy do blíže nespecifikovaného finančního fondu, který mohou neznámí šéfové (ne círqe) svobodně zpravovat.. a rozkrádat..

A že máme v Česku s finančnímy fondy 25 let dobré zkušenosti..

1 4
možnosti
VN

Já si jenom kladu otázku , že takový národnostní slepenec jako je USA může po stránce multikulturalismu fungovat....Jak je možné , že toto v USA funguje a v Evropě jsou s tím problémy ? Není to spíše něčím jiným ? A sice sociální štědrostí? Není to spíše sociální problém , než náboženský problém?

0 0
možnosti
MP

USA je sice slepenec, ale relativně homogenní. Z náboženského pohledu je tam z 80% křesťanství a islám je tam naprosto minimálně. Hlavní obyvatelstvo je tvořeno původně Evropany s evropským pohledem na svět a imigranti tam jsou hlavně Hispánci - Kubánci, Dominikánci, Mexičani, což je vesměs opět křesťanská kultura, a i ti Afroameričani jsou často křesťansky založeni... Náboženský a kulturní konflikt typu Evropa x islám tam nemají...

15 0
možnosti
JK

Islam podporuje hlavne západná ľavica. Nejaký socdemák v Nemecku sa dokonca vyjadril, že je v záujme Nemecka rozriediť zlú nemeckú krv prisťahovalcami.

Som veľmi zvedavý, ako sa toto multi-kulti blúznenie skončí. Či západná Európa bude mať dosť sil, aby sa vzoprela islamskému tlaku alebo bez boja a s pokorou skloní hlavu pred islamizáciou. Ako v roku 1938 sklonili v Mníchove hlavu pred nacizmom "v záujme mieru" Chamberlain a Daladier.

História sa neustále opakuje. A kto nie je ochotný sa z nej poučiť, je nútený prežiť si ju znovu.

15 0
možnosti
LC

Přimluvil bych se autore nedávat jim návody na další hysterii. Jmenovat spisovatele se nevyplácí...zapomínáte, jak to málem odskákal Mikeš.;-)

8 1
možnosti
LC

Až si klidně i za dne projdete v Paříži Saint Denis, pevně věřím, že toto podruhé nenapíšete;-).

22 0
možnosti
PK

Každé "šíření" je i o penězích a tady se mi příčí, že Země svobody hodně podporuje např. Saudy, Katarské apod. a tito z druhé strany na muslimské hrátky hodně přispívají.

10 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1576x
Vojenský veterán z Iráku a chemik, rovněž pedagog,právník a občasný analytik a blogger.

Seznam rubrik