Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Kdyby přišla moje dcera domů s tím, že její spolužačka muslimka může ve škole chodit se šátkem na hlavě, tak bych jí dal na výběr jednu věc ze školního řádu, kterou může taky porušovat. A případné stížnosti nechť řeší učitelé se mnou. A ještě k tomu muslimství a nepřizpůsobení se. Když budou děti chodit zahalené, budou se tím vlastně odlišovat od ostatních a většiny. Ostatní děti se jim budou posmívat, možná šikanovat a podobně. Což vlastně samotnému začlenění mezi "normální" brání. Takové děti pak zůstanou uzavřené ve své muslimské komunitě, a to se přece jejich rodičům, kteří je k tomu vychovávají, náramně hodí do krámu. Budou ušetřeni "zlého konzumního myšlení", a budou snad i více tíhnout k "pravé víře".

2 0
možnosti
KD

K67a87r10e40l 58D30r86d82a

30. 8. 2014 12:03

Ztráta času tohle číst. Jde o pitomý šátek. Na co potřebují čeští rasisté tak komplikovaně konstruovanou životní filozofii? Stačí jasná hesla. "Nic než národ!", "Bílá liga!"... Je to mnohem praktičtější. ;-D

0 3
možnosti
MK

R^ Lepší článek k této problematice jsem nečetl.

4 0
možnosti
MP

Školní řád, domovní řád, řád v nemocnicích atd., tato řády jsou pro srandu králíkům? Zeman má pravdu, začíná to šátkem...Rozumný člověk souhlasí s prevencí. Mohou se tam stavět křestanské kostely?

5 0
možnosti
AT

Jsou u nás, tak musí dodržovat naše zákony a zvyklosti, jak by se tvářili, kdybych vlezl do mešity obutý a v šortkách?

11 0
možnosti
AF

Minimálně polovina lidí ČR je stádo naivních ovcí !

Poslední dny mě o tom tito lidé přesvědčili .

Nechají se opít rohlíkem a melou cosi o toleranci, demokracii, nezájmu a dokonce i o neznalosti  Rv a to bez ohledu na věk , pohlaví či vzdělání ! Těžko tomu uvěřit !

9 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1576x
Vojenský veterán z Iráku a chemik, rovněž pedagog,právník a občasný analytik a blogger.

Seznam rubrik