Život a dílo Agáty Hanychové.

(Ch.Chaplin: "Jestli několik fackovacích komedií dokáže vyvolat takový rozruch, není všechna sláva nějak falešná?" A to byl Chaplin..považte! Žádná pseudocelebrita...)

Kdy už cos podobného konečně vyjde? Kdo to má vydržet? A co se pak dozvíme? Kromě 637 kvalitních drbů z 'hvězdného' zákulisí a 'senza' fotek očekávám, že tam bude, že tam bude..co vlastně? No-přiznávám-nemám tušení a nechám se překvapit. Ale stopro to rozhodně bude naprosto 'in' a 'cool'..vo tom žádná.. Kupříkladu takový popis 'pracovního' dne této STAR jistě chybět nebude. Představuji si, jak nejspíš probíhá.. Ráno (no..ráno..řekněme dopo..) cestou svým sexy vozem na nějakou tu kosmetiku skoupí-tak, jako každý den-půl trafiky..to aby jí o sobě náhodou něco neuteklo, pak si střihne někde s podobnou a aspoň trochu přiměřeně sobě hvězdnou 'Paris Hilton' (ta origoš by ale byla-tuším-nejvhodnější..) obídek, přičemž proberou všechno 'podstatné' a tak (to hlavně).. Odpo nákup nějakých těch trendy-hadříků, nejvhodnější je to na co možná nejfrektovanějším místě.. A hodil by se menší skandálek..to dá rozum. Třeba se Sámerem, nebo tak něco..  No a navečer? Co třeba pustit na internet něco duchaplného a'la: http://www.youtube.com/watch?v=UHKwtW4zg0s ? (Slušný-ne? Ta jemná dialektická koketerie, ten ironický nadhled.. Prostě hvězda..) No a pak už hurá na diskárnu, popř. nějaký ten rautík..zkrátka 'běžák'. Ach jo..ta práce...

 A co Hanča Mašlíková-chystá se už sakra něco? Jsem jako na trní.. Dále pak netrpělivě vyhlížím vyčerpávající publikaci o životě a díle Terezy Pergnerové (dle vlastních slov se tato chystala býti do svých třiceti let slavnější než Madonna..kolikpak, že jí to je?), Zdeňka Podhůrského (toto je ovšem páně Wienerova parketa..pardon..jdu od toho) a v neposlední řadě o Dianě Kobzanové. Mám ale neodbytný dojem, že posledně jmenovaná nezvládá ani tu nejdůležitější (a jedinou?) náplň své profese..totiž dobře vypadat. (Kam jste dali oči, páni porotcové?) No ale..už je TAM, tak co.. Dále pak nesmím zapomenout na Markétu Hrubešovou, která si před x lety zahrála v několika málo filmech (no..aspoň, že to..), kde odhalila své jediné a neoddiskutovatelné PŘEDNOSTI, aby od té doby už jen vymetala večírky a poroty soutěží všeho druhu, jsa zkrátka jednou provždy 'hvězdou'. Inu..'Kdo má jednou pověst, že časně vstává, může spát klidně do deseti.' A kdo se jednou vecpe mezi 'celebrity', tomu toho moc dělat už netřeba. Občas se objevit v Blesku pod správným titulkem..a je to... Apropós: proč se to stále tak prodává? Co třeba 'Zahrádkář', nebo 'Útulný byt'..nestačilo by to?  

Vážené hvězdičky, baví vás moc den za dnem si takto 'celebritovat'? A neděsí vás aspoň trochu (jako např. Polykrata, A.Huxleyho a mě), že máte v životě tolik štěstí? No..štěstí? I když skutečnost, že vám ostatní to velké NIC tak vytrvale a dlouhodobě žerou, se jako štěstí jistě jevit může.. To nepochybujete aspoň někdy o své VIP úloze? Ani výjimečně, v návalu sebekritického rozpoložení, vám nepřijde být každý dobrý truhlář opravdovějším umělcem, každá jeho police užitečnější a smysluplnější? Jo aha..nepochybujete, nepřijde.. Hm. Ale přesto to tak je. Jen se toho prostě o těch jejich skříních a truhlách tolik nepíše. A taky nejedou tolik v silikonu..samo.

Jo a to jste slyšely(tvrdé..jako 'vy hvězdy'..), že 'existují bojovníci, kteří umí vybojovat i ty nejtěžší bitvy a vůbec jim nevadí, že je při tom nikdo nevidí'? Co vy na to-dokázaly byste to taky? Jen tak, bez obecenstva, bez Rytmu života, bez Chvilky pro tebe..jen tak..aspoň chvilku jen pro sebe? (Ale bacha: je to mizerně zaplacený...)  

  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Fišer | středa 25.3.2009 20:12 | karma článku: 33,51 | přečteno: 3731x
  • Další články autora

Petr Fišer

Fenomén Vlasta Beneš.

3.7.2016 v 12:16 | Karma: 26,08

Petr Fišer

Hele, Svěrák!

27.6.2016 v 19:30 | Karma: 18,62

Petr Fišer

Pan demagog: Břetislav Olšer.

5.1.2013 v 12:10 | Karma: 27,79

Petr Fišer

Pátý přes devátý..

16.11.2012 v 11:53 | Karma: 14,42