To jste slyšeli?

Známý VIP blogger Vláďa Kroupa alias Bucharovič se ostře (takříkajíc po kroupovsku..) ohradil proti nařčení, že nepíše pro karmu. Ba co víc, zároveň se tomu chlapácky zasmál..

Vůbec se mu nedivím. Takové zlé osočení jednoho  rozlítí. Přes svou vyhlášenou skromnost (se kterou by se - dle jeho návodu - nemělo plýtvat) se nám tento lživeterán pustil do obhajoby, která mi (stejně jako panu Kroupovi některé jiné články jeho kolegů a kolegyň) 'přivodila úsměv na tváři'. A vida..zaujalo je to a karmička zase trochu povyroste. To bude u Kroupů radosti.. Večer asi tento chlap něco uvaří a bude dobře.. 

S panem Kroupou naprosto a bezvýhradně souhlasím. Zejména tedy s tím, že 'neumí dost dobře unést', jestliže 'napíše kravinu' a následně to schytá. Toho bylo mnoho z nás svědkem mnohokrát (v interních diskusích, v debatách pod články se toho užilo..až hanba...), že páně Kroupovo Ego neuneslo byť jen trochu odlišný názor a že by uvítalo, kdyby byli všichni čtenáři jeho díla podobně vstřícného založení, jako Hana Novotná, alias 'hanďour'. 

Klobouk dolů před Kroupovou upřímností: Píšu pro karmu. To je slovo chlapa, kterému věříme, neboť pro tuto karmu byl schopen udělat dost.. Pohádky se nevyprávějí jenom dětem před spaním, pane Kroupo. Pohádkami jste nás zásoboval drahný čas, jakkoliv nejsme děti a to nejen před spaním. Vzpomínáte? Jací jste to tam v tom Afghánistánu i jinda byli chlapáci, drsňáci.. Když pak už nebylo zbytí, naservíroval jste nám to tak, že ona stylizace do hrdiny-veterána byla vlastně jen jakousi mystifikací (eufemismus pro lež..) a kdesi cosi.. Já jsem tomuto křečovitému objasnění nikdy neuvěřil. Podle mě jste prostě lhal, oblboval a dělal ze sebe statečného reka, kterým byste rád byl, čili nic..

Pište i nadále tak transparentně a nezakukleně pro karmu, pane Kroupo a mějte i Vy hezký den. Snad jsem Vám ho příliš nezkazil..

Autor: Petr Fišer | neděle 15.11.2009 12:22 | karma článku: 19,49 | přečteno: 1503x
  • Další články autora

Petr Fišer

Fenomén Vlasta Beneš.

3.7.2016 v 12:16 | Karma: 26,08

Petr Fišer

Hele, Svěrák!

27.6.2016 v 19:30 | Karma: 18,62

Petr Fišer

Pan demagog: Břetislav Olšer.

5.1.2013 v 12:10 | Karma: 27,79

Petr Fišer

Pátý přes devátý..

16.11.2012 v 11:53 | Karma: 14,42