Stop mediálnímu ukřižovávání tajemníka Jakla..

Umlčování našeho pana tajemníka se vám zachtělo, vy špíno? My vám ještě ukážeme, co je to demokracie..! 

Bobek, Holubová a další 'mediální mazlíčci' dovolují si názorově neladit, či přímo polemizovat s velikým tajemníkem ještě většího prezidenta. Prvně jmenovaný Bobek (Správně, pane tajemníku..Jiránek si ho měl v tom klobouku ponechat..vtipněji bych to nenapsal.. Ani se to moc nenabízí a k lacinosti to má daleko..) ho - považte - chce dokonce umlčovat. To už je příliš, Bobku..

To se vám to vyskakuje na tajemníka! Celé dny je chudák uzavřen mezi hradními stěnami, nikam nepřijde, slouží do roztrhání těla a vy byste ho ani nenechali psát ony 'zásadní věci' do novin? Kam jsme (jste) to dospěli?

Vy úchylové, vybrali jste si za cíl svých výpadů člověka slušného, krotkého (to zejména..) a v neposlední řadě jemnocitného, protože na nějakého buranského hejska (spisovně 'hýska'..) s lépe či hůře skrývanými buranoidními rysy a slovníkem z nížin byste si netroufli.. To je zřejmé. Jste však se svými močůvkopády naprosto mimo mísu a my, slušní lidé tohoto státu už máme vašich dlouhé roky (přesně 15..) trvajících sprostot, pomluv, špíny, urážek a lží dost.. Nechte toho! Zejména už nikoho neumlčujte.. (Sami mlčte!) A ty, kteří mají co říct (např. něco zásadního do novin), pak nejméně..   

Ale nejspíš to je házení hrachu na stěnu Pražského hradu.. Vy si zkrátka své výpady proti křehce založeným intelektuálům, kteří se ani neumějí bránit, povedete vesele dál.. A když už nic jiného, vyšťouráte si někde, že žerou žížaly.. Vy jste si je snad nikdy nedali? Náhodou nejsou špatný.. 

Jo a nebojte se, pane Jakle: Pravda a láska určitě zvítězí nad lží a nenávistí.. Těšíte se?

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Fišer | úterý 21.4.2009 11:27 | karma článku: 22,81 | přečteno: 1952x
  • Další články autora

Petr Fišer

Fenomén Vlasta Beneš.

3.7.2016 v 12:16 | Karma: 26,08

Petr Fišer

Hele, Svěrák!

27.6.2016 v 19:30 | Karma: 18,62

Petr Fišer

Pan demagog: Břetislav Olšer.

5.1.2013 v 12:10 | Karma: 27,79

Petr Fišer

Pátý přes devátý..

16.11.2012 v 11:53 | Karma: 14,42