Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

falm

15. 3. 2009 22:20
Asi to bude tim, ze

filmy nedela jen tzv. reziser. ten jenom slizava smetanu a polyka horke pilulky.

Vzdy platilo, ze ze spatneho scenare dobry film nevznikne (potazmo... neudela ani Fellini). Svou nezastupitelnou roli zde meli i dramaturgove (jejich cenzorske zasluhy v to nepocitam). A krome toho: psat scenare - to byla profese, kterou se dalo uzivit. Kdyz vidim dnes, jak jednoznacne talentovany scenarista se zivi psanim do bulvarniho casopisu, zatimco scenare pise 'kde-kdo"... - tak je lepsi proste do kina nechodit a ty hruzy nepodporovat.

Nebo vy si take myslite, ze vrcholem filmoveho umeni je v dnesni dobe kricet: "Komunisti jsou svine!" ..?

Zkuste to zakricet on nekterem ze soucasnych mocnych, nerku-li o tom nejvyssim.

Z ceskeho fimu se zkratka a dobre vytratila profesionalita. Nasilne byla narusena tvurci i profesni kontinuita. A tim to asi bude.

0 0
možnosti
X

xychteen

14. 3. 2009 3:35
ne že by to bylo důležitý...

...ale "Ovoce stromů rajských" se Vám líbílo a pochopil jste ho? Tak proč vám teď vadí "Vyhnání"?

A co se týče té naivity SMSkařů - je tam nějaká výhra, ne? A někdo ty prachy vyhrát může, ne? Tak proč to nezkusit - za těch pár kaček... je to rozhodně férovější, než tvrdit před vánocema Frantovi Joudovi, že si může koupit dárky za korunu...

0 0
možnosti
RK

Radek0075

14. 3. 2009 0:49
Když už

nepoužíváš mozek, zkus třeba google. Zjistil by si totož to, co kromě tebe ví snad každej, že Rath nikdy nebyl současně ministrem a hejtmanem. Mezi těma funkcema si dal dva roky "voraz". No, nakonec co chtít po člověku, kterej nechápe účel SMS soutěží a zákazů. Mohl jsem tě dál nechat ve tvém klidném světě nechápání, ale že seš to ty, tak ti to vysvětlím. U SMS soutěží jde o počet soutěžících, výhra musí být z něčeho vyplacena.   To že někdo nerespektuje zákaz je problém toho dotyčného, takže majitel zkluzavky má krytej zadek před případnou žalobou v okamžiku  zranění nějakého dítěte.:-)  A že se ti nelíbil humor Šimka? To chápu. Jeho humor byl totiž inteligentní.

0 0
možnosti
A

auslander

13. 3. 2009 22:50
Ja si naopak myslim

že program dvojice Šimek - Bubilkova byl velmi dobrý a měl nepopiratelný úspěch;-)

0 0
možnosti
D

dnb/

13. 3. 2009 22:42
nejeden

blb si müslí, že je spisovatele.áha.8-o

0 0
možnosti