Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Bětka

19. 5. 2010 15:59
Druhá strana

Tak já to znám z druhé strany.Jed zaměřit po pracovní době,abych neobtěžovala potencionálního klienta.Tedy ve svém volném čase. Někdy i v sobotu. Změřím, vysvětlím,nabídnu. Spočítám cenovou nabídku, pošlu emailem. A dost často se mi stane, že se nenamáhají napsat ani "polib si.... babo".  Napsat větu "děkujeme za vaši nabídku,ale upřednostnili jsme jinou firmu"  je asi nad jejich síly. Naštěstí to kompenzují lidé, kteří děkují a chválí a doporučují dál.

Tak jsme si postěžovali navzájem.Přeji ať se vám hezky bydlí.

0 0
možnosti
PF

Pej-ťa

19. 5. 2010 16:11
Re: Druhá strana

No dobře..ale Vy to přece dělat nemusíte a podobní  'pouze' neslušní potencionální klienti Vás mohou sice mrzet, ale je to součást Vašeho podnikatelského rizika a jistě si část nákladů vynaložených na cesty k těm, u kterých to neklaplo, vykompenzujete na někom jiném.. Nedivte se ale, že nejsem nadšenej z toho, když mě tlačí čas a zabiju týden tím, že čekám, jestli se někdo z té které firmy ozve, následně se nedovolám a celý proces začíná nanovo.. Já je přece nenutil, aby tam jezdili, popisoval jsem jim celou problematiku (už to znám jako básničku nazpaměť..) a pak trnul, jestli hrajou tu hru, nebo je to vážně 'živá' firma... Za přání hezkého bydlení děkuju. Kolem těch lidí, které jsem nakonec uhnal už chodím po špičkách, aby si to náhodou ještě nerozmysleli... 

0 0
možnosti
P

parnassius

19. 5. 2010 14:36
Jednou jsem měl chuť založit si blog

a přesně kvůli tomuhle tématu. Tak děkuji, že se nemusím zbytečně namáhat se slohovým cvičením. Ode mě velkáá karma .

a kdyby jste náhodou potřeboval další kapitolu, mám toho na celou knížku. Rekonstruoval jsem vlastní bydlení, pomáhal ségře a ve finále ještě rodičům s domkem a protože jsem manuálně lehce průměrný, odbornější práce dělaly najaté firmy a některé si hrály opravdu rády a dlouho;-)

0 0
možnosti
PF

Pej-ťa

19. 5. 2010 15:25
Re: Jednou jsem měl chuť založit si blog

Díky.. Sám toho mám docela dost;-), toto je jen takový zoufalý výkřik do tmy.. Že prý má řemeslo zlaté dno..tak nevím... Mějte se. P.F.

0 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
petfis@tiscali.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy