Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KF

kikulita

7. 7. 2009 0:45
TAK

jsem ztroskotala na lámání v dívce, budiž vysvětleno;-Djá myslím, že jsem někdy i normální, ale protože mám zájem pochopit, tak na příští čtení si seženu brko;-)nicméně by mě zajímalo vaše rozpoložení při psaní, kde kdy jak proč příčiny a následky:-)

0 0
možnosti
PF

Pej-ťa

7. 7. 2009 13:59
Re: TAK

Rozpoložení? Je mi dobře..;-) A vše je přece tak zřejmé. Ještě jednou ve zkratce, polopaticky: K pohřbům zápecnických hrátek se prostě přidružilo vědomí v nezkrotném okleštění svých podstat. Bez ženských středobodů se vlastně ani nic jiného neočekávalo. A církev už vůbec neobstojí. Ani nad převislým obdobím duševních hárání.. Takže létavice skutečně nemohly jinak... (Tak teď je vše snad už naprosto jasné a vidíte, že to náš kardinál jen tak tak přežil...:-) )

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

5. 7. 2009 11:56
Něco mezi

Tak nemám ani pět, ani deset bodů - mohl by snad někdo říct, že chytil úplně vše? To bych nevěřil pomalu ani samotnému autorovi.

Ale to jsem říct nechtěl, chtěl jsem říct, že takového textu je tu nesmírná škoda, prostě proto, že není určen ke čtení stylem, jakým se čte blog - hltavě na jeden nádech. Při druhém přečtení bych jistě našel souvislosti, které mi napoprvé unikly. Nicméně vše je jednou poprvé, jenže nic dvakrát.

0 0
možnosti
PF

Pej-ťa

5. 7. 2009 12:24
Re: Něco mezi

Za svůj rozumný názor získáváte ke svým cca sedmi bodům dalších pět premiových, takže jich máte celkově asi tak dvanáct a to už je docela dost dobrý..ne? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
petfis@tiscali.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy