Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

papaya (.)(.)

21. 8. 2010 8:25
lituji vás

:-( asi se budete brzy stěhovat, co ? ne, tohle se fakt nedá ... fakt neřešitelný.

0 0
možnosti

Pej-ťa

21. 8. 2010 20:27
Re: lituji vás

Neřešitelný situace - to je moje..:-/

0 0
možnosti

Draggo

20. 8. 2010 14:04
Mam pro vas radu

a je to jedina funkcni, generacemi vyzkousena. Prislusnici tohoto etnika, aby sekali dobrotu, tak se musi bat. Bud vas, nebo nekoho, pred cim vy budete jedina ochrana. Pak jsou velmi uctivi a nedovoli se na vas krive podivat. :-P

0 0
možnosti

PavelRuzicka

18. 10. 2010 20:47
Re: Mam pro vas radu

Ano, až jednou ten strach přejde, rupne tomu frajerovy v palici úplně, a nejdete své dvě ratolesti se sekerou v hlavě. Jediné řešení, je stěhovat se.

0 0
možnosti

isabell

20. 8. 2010 12:28
...

Souvisí to souvisí, a pro vás asi bohužel...

 Postupem času jsem víc a víc přesvědčená, že jejich povaha je opravdu dána geneticky. Vyrůstala jsem s cikány, chodili se mnou na základku (a že za komančů byli "venku" jen ti hodní ), bydlela už jsem na mnoha různých místech, nejen po republice, v Evropě, ale i na jiných kontinentech a sousedila s nimi.

Buď přes chodbu, nebo bydleli nad námi, nebo v domě vedle, (vlastní dvojdomek bych asi nikdy neriskla) a mohu odpřísáhnout, že dřív nebo později se vždy projeví tak, jak je známe z toho zevšeobecňujícího pohledu...

 Mohou být z Rumunska, Maďarska, Bulharska, Španělska, nebo prostě odkudkoliv, jakmile se najde třecí plocha, objeví se to "něco", co z nich udělá nejen nesnesitelné sousedy, ale z vás vlastně nesnášenlivého člověka.

A pokud jste slušňák, pak to stejně nejvíc trápí vás, i když VÍTE, že to není nebo nebyla vaše chyba.Takže vám držím palce, ať to nejste nakonec vy, kdo bude (navíc s hořkostí v srdci) opouštět vysněné bydlení ;o) 

0 0
možnosti

Pej-ťa

20. 8. 2010 12:43
Re: ...

Tak Vám teda pěkně děkuju..

0 0
možnosti

hryhryhry

20. 8. 2010 12:17
i gádžové dokáží vražedné peklo

moc Vás lituji, mně stačilo, když se do sousedství naší chalupy přistěhoval páreček  před důchodem , on šofér na ministerstvu vnitra, ona vrchní sestra v LDN,synové skíni, posléze policajti a začali tu ruinu, co koupili přestavovat na vilu snů. Konec idyly na chaloupce, nastal horror, až jsme chaloupku 57 km od Prahy v hezkém chmelařském kraji, blízko Krušovic, raději prodali, protože už jsme neměli soukromí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
petfis@tiscali.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy