Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

brzdove desticky

10. 2. 2009 15:03
řekni mi, co si myslíš o Burianovi, a já ti povím, jaký jsi

diváci a Jan Burian by si především zasloužili lepší vysílací časy v televizi.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

9. 2. 2009 9:38
Burianův způsob se mi nelíbí.

Konkrétně pořad s L.Vonráčkovou a O.Šípkovou. Působilo to na mne jako zbytečné "zahánění do rohu" - svého "rohu". Stylem: proč tak vzdělaná mladá dáma zpívá takové sr***y? Jako by chtěl, aby slečna Vonráčková učinila "přiznání", že to dělá jen naoko, třeba kvůli finanční nouzi, ale jinak tím pohrdá a ví, že jediné správné, je to "nekomerční". Vzdělaní lidé, přece komerci neposlouchají ani neprodukují, ne? :-/Nic mezi tím neexistuje. /neposlouchám její hudbu, ale co ji baví je její věc - každého věc -a nevidím důvod, proč ji kvůli tomu napadat, či z toho dělat "záhadu", ani nemám pocit, že by se kvalita člověka dala určovat podle toho, zda poslouchá pop, jazz či rock/

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

9. 2. 2009 9:38
Re: Burianův způsob se mi nelíbí.II.

Totéž u paní Šípkové. Černobílý pohled. Buď chodím do "fitka" a jsem jednoduchý přízemní člověk, co dbá jen na vzhled, nebo tam nechodím a jsem "na úrovni". Jako by se péče o tělo vylučovala či přímo nesnášela s péči o "ducha". Nikdo snad nepochybuje o tom, že je zdravější proběhnout či zacvičit si v přírodě, ale nevím, proč by se někdo měl zpovídat či omlouvat se za to, že se chodí hýbat do fitcentra, či hýbat vůbec /pomíjím, že je dost sportů, které se jinde než v místnostech dělat nedají - a podle toho zda někdo sportuje či ne, přece nelze určovat jak je kdo kvalitní člověk/.  Myslím že minimálně v těchto dvou případech to bylo zbytečné napadání, až zesměšňování práce druhého. Pořad si své intelektuální fanoušky jistě najde, mně přide zbytečný, ale pokud se pan Burian rozhodne stejným způsobem se "opírat" i do mužů, ze zvědavosti se podívám...

0 0
možnosti
MP

petrucciani

8. 2. 2009 15:02
Jan Burian nejspíš zešílel..

Nahodou, s Eldemannovou se mi ten jeho den zen libil.;-D Nadherne ji usadil vyuceny Rom, myslim na zednika. Dost rychle tu svou agitaci vzdala, a nebyt Buriana, ktery ji neustale nutil, aby odpovidala na jeho argumenty, tak bylo na ni videt, ze by nejradeji od tama dost rychle vypadla. Jedine co s ni Burian dostal, tak pry ze si spletli ulici, ze tam kde ted jsou, je vse ok.;-D Vrele doporucuji to shlednout.

0 0
možnosti
P

podotek

8. 2. 2009 20:58
Re: Jan Burian nejspíš zešílel..

NS nemusím, bude to asi nastrčený subjekt typu SPR-RSČ neblahé paměti, ale v tom posledním dílu opravdu Burian spíše prezentoval svoji politickou korektnost - kouzelný byl ten Cikán, co se sám za cygána označil a pak na Edelmannovou tklivě zvolal "Proč neřeknete róm (cikánsky muž) ?"

Hulvát Burian, který si plete dokumentaristiku se špatně skrývanou politickou angažovaností, se rozhodl zaútočit na Národní stranu a její předsedkyni prostřednictvím půlhodinového pořadu „Burianův (v tomto případě by se hodilo spíše buranův) den žen“.  http://narodni-strana.cz/clanek.php?id_clanku=3538

0 0
možnosti
M

m.vojtek

5. 2. 2009 14:43
díky Vašemu blogu

jsem se na pár dílů podíval na netu a musím říct, že zejména díl s Olgou Šípkovou byl hodně podařený ... on si to vlastně uvědomil i pan Burian sám, když řekl, že je to vlastně spíše film o něm a režisérovi ... totiž o tom, jací jsou Bur(i)ani. Zajímavé také je s jakou chutí se "obouvali" do hodné a milé Olgy Šípkové, zatímco z dílu s Agátou Hanychovou byl cítit jistý respekt, který před ní "tvůrci" měli.

0 0
možnosti
K

kdojsem

4. 2. 2009 20:26
Autorovi.

Jsou mezi námi lidmi hvězdné vzdálenosti a mezi některými až galaktické. Já jsem třeba například přímo nadšen jak se Krausovi na ČT 1vždy podaří vytvořit spontání situace ve kterých se ukáží i ty skryté podprahové věci a nyní v Burjanových pořadech  to je zas jinak a řekl bych, že snad ještě lepší. Jevíte se mi i přes vaše komplikované vyjadřování, které má snad ukázat, že jste něco výlučného, jako omezený člověk, nebo jako darebák, který nechce, aby na něj a na jemu podobné, bylo dobře vidět.

0 0
možnosti
(

(@)

4. 2. 2009 21:30
Re: Autorovi.

Jako hloupý omezenec jste se právě projevil jedině vy. I když sám s autorem (viz níže) polemizuji, takovou sprostotu, jakou tu předvádíte si nezaslouží. On tady, na rozdíl od vás, jde se svým jménem a otevřeným názorem "na trh". Jakým právem ho označujete za schovávajícího se darebáka? Asi budete dost hloupý a navíc zřejmě úchyl. Podle sebe soudíte druhé, že..:-/ Rv

0 0
možnosti
(

(@)

4. 2. 2009 17:47
Pane autore, minul jste podstatu problému...

..a ačkoli máte pravdu, budou všechny tato slova marnou snahou, dokud všichni tihle příživníci a kamarádíčkové starých struktur na Krkavčích horách budou u lizu z eráru, který ČT měsíčně dostává na výpalném od občanů tohoto státu.

.

Je s podivem, že v tomhle státě se vyhrávají volby na 30Kč poplatku u lékaře, přitom jedna zkorumpovaná, bývalými estébáky prolezlá, bolševická TV stanice stojí tolik, jako bychom celý rok chodili k doktorovi KAŽDÝ TÝDEN.

0 0
možnosti
ME

steve007

4. 2. 2009 17:23
Jak jednoduché...

... tak se na to nedívejte, ať to ztratí sledovanost a třeba to přece jen zarazí...

0 0
možnosti
(

(@)

4. 2. 2009 17:49
Re: Jak jednoduché...

Zarazit je zapotřebí celou ČT - zprivatizovat, rozprášit staré struktury a zlodějnu na ně navázanou.

0 0
možnosti
OS

ondra slanina

4. 2. 2009 16:26
Mam zeny rad

a tento porad je zesmesnuje. Videl jsem dil s Helenou Trestikovou a bylo mi trapne. Z doslechu jsem zaslechl o dilu s Olgou Sipkovou, kde se ji nepekne vysmival. Obe damy pritom ve svych oborech uspely ve svetove konkurenci a vazim si jich.

0 0
možnosti
AK

alemka

4. 2. 2009 17:58
Re: Mam zeny rad

No, tak nějak... Nevím, zda cílem má být zesměšnění oněch dam, nebo o co vlastně jde. Protože kdyby šlo o nezaujatý pohled na dejme tomu "kontroverzní " dámu, nesměl by pan Burian tak rýpat - a to zejména za zádami dotyčné, jako to dělal třeba u Lucie Vondráčkové,  kterou nemám za žádnou vělkou zpěvačku. Celkem jsem jí obdivovala, že to s ním dotočila, protože kdyby se pan Burian choval takhle ke mně a mým rodičům, asi bych ho odkázala někam.  Na přímou konfrontaci pan Burian evidentně nemá odvahu, ptá se takovýma zvláštníma oklikama (jakoby nezaujatě), ale z těch otázek je předem cítit despekt. Čili souhlasím s blogerem, že pan Burian to fakt nezvládá.

    

0 0
možnosti
XY

iMuf

4. 2. 2009 16:13
Pan Smoljak

při přebírání ceny Torzo naděje pronesl, že sebevědomí u nás narůstá těm nejhloupějším. Tento blog budiž toho smutným důkazem.

0 0
možnosti
JL

jyryb

4. 2. 2009 16:45
Re: Pan Smoljak

Krásné řečeno a poté napsáno. 

0 0
možnosti
S

Santa

4. 2. 2009 16:08
Když na to nestačíš, tak mlč?

Giganti na autora shlédli z výšky, aby mu vysvětlili, kde je jeho místo. Nechápe-li páně Burianovi šlehy a postřehy, má sedět u Novy a cpát se bůčkem. Oni zatím obejdou své oblíbené kavárny, s ohmatanou knihou od Prousta (ohmataná jen zvenku, vevnitř netknutá) se s ostatními studenty filosofické fakulty vysmějí bezvýznamnému pisálkovi. U srdce mě bolí, když si uvědomím, že kdybych nebyl hlupákem, mohl jsem též na pisálka zanadávat, abshintu popít a s duševními velikány se nad Burianovým pořadem poveselit. Jako mentálně méněcenný jedinec souhlasím s autorem - pořad je slátanina a Burian tam ze sebe dělá šaška. Ó jak jsem přízemní ;-D

0 0
možnosti