Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Alergik71

8. 12. 2009 16:49
Jo jo

Vy jste asi skutečně nepoučitelný. Nebo skutečně věříte, že je možné bezrizikově vydělávat víc než jsou úroky hypotéky? Kolik vám "pan poradce" modeloval na výnosu do fondů - ve středním pásmu???? Také vám ukázal možnost, že vaše investice skončí po letech spoření třeba 10% ve ztrátě? A jak se potom zachovají ostatní produkty?

A především jaká je vaše dnešní splátka? (Včetně investice do fondu...)

Jen na okraj nepatřím k lišce ani žádným dalším distributorům :))))

0 0
možnosti
PF

Pej-ťa

8. 12. 2009 17:26
Re: Jo jo

Kdyby se vydělávalo víc, než jsou úroky hypotéky, nezaplatila by se cca třetina z výše úvěru navíc. Počítaný výnos je nejnižší uvažovaný, v modelu nazvaný 'pesimistický'. I kdyby byl nakonec nižší, není to z pohledu celkového financování rozhodující,nejedná se o tisíce měsíčně, nýbrž řádově o stokoruny. Mnohem podstatnější je úvěr hypotéky a stavební spoření. Poradce nám byl doporučen z několika zdrojů spokojenými klienty. A člověk něčemu nakonec věřit musí, když nemá pár milionů v šuplíku..

0 0
možnosti
JS

astar

8. 12. 2009 15:53
Zdravím Vás

Zde je Váš jediný diskutující.. dneska se omezím jen na to, že Vám držím palce aby vše dobře dopadlo.  Je zapotřebí si uvědomit, že všichni závisle-nezávislí prodejci čehokoliv jsou živeni právě ze svých rad a podoručení,ale je jen na člověku samotném, jak se nakonec rozhodne. Vy už to ted víte, ale je zde bohužel dalších x lidí, kteří o těchto věcech nemají ani páru a pak končí v pořadu Krotitelé dluhů... Tak ještě jednou-držím palce at vše dobře dopadne.R^

0 0
možnosti
PF

Pej-ťa

8. 12. 2009 16:45
Re: Zdravím Vás

Buďte zdráv. To je síla..myslel jsem, že vzbudím širší debatu na toto téma a místo toho se takto (občas někdo pošle přímo mail) ozýváte opět pouze Vy.. No, aspoň něco..:-) Mějte se.. P.F.

0 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
petfis@tiscali.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy