Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

No, možná jsou doma proto, že mají strach, že se nakazí a umřou ještě před Armagedonem. Dokážete si představit tu hrůzu !? Umřít ještě před slibovaným spasením v Armagedonu?

Tolik se dřeli. Tolik toho obětovali a fčíl by měli být zatraceni do věčného pekla jen proto, že umřou na blbý Covid :-))

0 0
možnosti
OU
KO

SV jsou stálou připomínkou, že reformace není dokončena, že s tou trojiční naukou a nesmrtelností duše není z biblického pohledu všechno ok.

0 0
možnosti
Foto

Výborný příspěvek...R^V

0 0
možnosti
VB

Není dobré kritizovat jednostranně někoho, kdo se zrovna někomu nelíbí, ač nezná věci víc do hloubky. Z ulic se v době šíření nákazy "ztratili" nejen příslušníci různých církví a náboženských směrů (někteří pomáhali lidem jinou formou), ale i ateisti, hlavně ti, kteří se ukázněně drželi víc doma, pečovali o rodinu apod. V jakémkoli nábožen. směru bych rozlišovala lidi slušné a neslušné, hodné a zlé, ať jsou to přímo zástupci církve nebo řadoví věřící, byť k některým směrům i já mám více obezřetnosti, ale musíme si přiznat, že v zásadě každá církev od nás chce absolut. poslušnost, jinak se musíme zodpovídat. Občas si čtu např. Nový zákon: místy jde o strašení věřících, nejspíš se vědělo proč - mnoho lidí chybuje a nelepší své chování dobrovolně, spíš ze strachu nebo vypočítavosti. Já si vážím toho, že u nás dochází k prohlubování přátel. vztahů mezi různ. církvemi, tak se nevydělujme, spíše se snažme o pochopení, proč se něco jeví tak či onak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 16,10
  • Průměrná čtenost 586x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik