Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná je škoda, že je v blogu zmíněno více témat - o Babišovi, o Pirátech, o Australanech, o křesťanství, o muslimech, Balkánu, přestože hlavním tématem je právě vyjadřování premiéra, který stále posouvá tu pomyslnou hranici ještě akceptovatelného.

Jinak nevím, jaké vyjádření premiérky Austrálie jste četl, ale předpokládám, že jde o již skoro 20 let starý hoax - https://www.hoax.cz/retezove-emaily/jakeho-vudce-svet-potrebuje/

0 0
možnosti
MK

Co se hrne do Evropy, už dnes vidíme ve Francii, Belgii, Švédsku atd. Tady to fakt nechceme.

2 0
možnosti
TL

Souhlas R^R^R^

stb importovaný bureš bude pronášet své ubohé nesmysly až do voleb. A najdou se tací, kteří s ním souzní. Viz i příspěvky, potrefená husa se zřejmě ozve.

Tak jako rodina klause vehementně lhala v neprospěch pan Schwarzenberga a ve prospěch alkoholického padoucha v první volbě, tak jako při druhé volbě vytaženy hradním darebákem a jeho kumpány vylhané argumenty proti panu Drahošovi, tak i nyní ustrašený bureš vykřikuje nesmysly. Ubožáček.

2 4
možnosti
Foto

K55a95r77e66l 76C72a22c77h

5. 6. 2021 20:40

Jsem pokřtěn v katolickém kostele. V první třídě základní školy jsem měl ještě povinné náboženství. Cca do dvanácti let jsem ministrantoval našemu panu faráři. Jenže pak jsem se dostal do styku s přírodními vědami a Bůh mi do toho v té podobě, jak ho vykreslovala církev, přestal zapadat. Stal jsem se ateistou. To, že i Einstein byl věřící, není argument. On nebyl věřící v pojetí víry, které prezentují církve. Pokud si věřící ponechávají svou víru jako svou privátní záležitost, tak s tím nemám problém. Je to jejich věc. Jenže víra, o kterou se jedná, taková není. Je militantní a nepokrytě hlásá, že musí dobýt tuto planetu a o to usiluje nepřetržitým džihádem. Tito věřící užívají nejmodernější dostupnou techniku včetně zbraní, ale myšlením uvízli ve středověku, protože jejich prorok jim zakázal na víře cokoli měnit. Proto také tato náboženská ideologie odporuje chartě základních práv a svobod. Je opravdu nebezpečná. Naše společnost je zřejmě na pomyslném vrcholu blahobytu. Stali jsme se konzumní společností, zpohodlněli jsme. Ve společnosti, která laškuje se světoobčanstvím mizí ochota bránit svoji vlastní zem. To všechno koresponduje s úpadkem historických civilizací, které zanikly proto, že se z pohodlnosti nebyly schopny ubránit vpádu barbarů. Ubrání se Evropa?

Babišův projev jsem neposlouchal, ale pro podzimní volby mám jasno v tom, koho volit rozhodně nebudu - globalisty. Přál bych si v české kotlině zachování svrchovaného českého národního státu, který bude udržovat přátelské vztahy se všemi, kteří o to stojí a nedovolí na svém území šíření ideologie odporující základní listině práv a svobod.

3 0
možnosti
Foto

Pirátské strany založili a řídí muslimové. Jsou-li mezi nimi ti, kteří jsou ochotni připustit existenci Izraele, nedávají to najevo. Náboženská tolerance je pro ně zrada velké arabské Džamahírije, která pohltí zaostalou evropskou civilizaci a ty, kdo se nepodrobí muslimskému právu, spravedlivě potrestá (jako Aišu v Pákistánu). Toleranci Palestinců můžete okusit při návštěvě Betléma.

0 1
možnosti
JM

J87a56n 67M22a31r89e88k

5. 6. 2021 19:20

Pane Firla, s tím argumentem, že současní Australané jsou také immigranti bych se moc neoháněl. Paní premierka Australie mluví o voze, vy o koze. (Prominte mi toto trochu ostré přirovnání.) Vy v Česku jste vlastně také immigranti, už leta před Kristem tam v české kotlině žili Iroskotské kmeny. pak přišel praotec, viděl mléko a strdí a pak se tam kmeny vyvraždovaly jako na páse. My jsme všude immigranti, at zijeme v Austrálii, Česku či dokonce v Tramtarii. S tou muslimskou immigrací je to ale úplně něco jiného. Nechci jít do detailu, jistě víte o co jde a tak vám tu nemusím nic vykládat.

10 0
možnosti
PK

Oceňuji vámi citované prohlášení Australské premiérky, na rozdíl od vás ví z praxe o čem hovoří a to jde o ryze migrantskou zemi...

Díky nekontrolované migraci z muslimských zemí trpí velmi empatické země jako například Dánsko, Švédsko nekonečným bincem, existencí no go zon a Dánové již hledají ostrov pro migraci. Situace ve franci je známá a díky migrantům se tam pomalu schyluje k občanské válce, nebo už probíhá.

Anglie po Brexitu, další multi kulti země...Královna podepsala příslušné zákony , které zakazují imigraci Britská ministryně vnitra Priti Patel následně slavnostně prohlásila, že vláda Velká Británie poprvé za životy současné generace Angličanů přebírá kontrolu nad imigrací, a Británie tak má konečně pravomoc stanovit si svůj vlastní osud. O azyl nebude možné požádat legálně pouze mimo území Velké Británie, na jejích konzulátech. Kdo se přesto do Anglie dostane nelegálně, bude odvezen do záchytných táborů v jižním Atlantiku, kde bude na britských ostrovech Assencion, Svatá Helena a Jižní Georgie držen v táborech, pod ostrahou, dokud si nevzpomene, za které země přišel, a kam tedy chce vrátit , opatření začala platit 31. prosince 2020 ve 23 hodin.Součástí politiky královnou schválené imigrační politiky budou vodní děla nasazovaná na obranu pobřeží před invazí imigrantů, uměle vlny, které mají zabránit člunům imigrantů, aby se dostaly k pobřeží a sítě na jejich polapení, před pobřežím Velké Británie

Individuální muslimové mohou mít vynikající kvality. Tisíce se staly statečnými a věrnými vojáky královny: všichni vědí jak zemřít: ale vliv tohoto náboženství paralyzuje společenský vývoj těch kdo je následují. Na světě neexistuje zpátečničtější síly. Daleko od toho že by skomíral, mohamedanismus je militantní a snaží se obracet lidi na svou víru. Rozprostřel se již ve Střední Africe a při každém jeho kroku vstávají noví válečníci bez bázně; a kdyby nebylo toho že křesťanství je chráněno silnými pažemi vědy, vědy se kterou marně dříve bojovalo, civilizace moderní Evrop

3 0
možnosti
PK

(dokončení)

Evropy by mohla padnout, stejně jako padla civilizace antického Říma." (to pravil o vašich vyvolených jeden znej politiků historie pan W.Churchil)

A piráty jste si vybral skutečně vzorové, není u nás jiná strana, která by muslimskou migraci podporovala více.

2 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik