Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Kdo přitáhl do sněmovny poslance Volného a Bojka? Tomio Okamura! Proto také předseda SPD tak rychle vystoupil s tím, že nejsou z jeho strany. Ano, z Okamurovy strany vystoupili!

Kdo udělal z poslanecké sněmovny žvanírnu? Problém nejméně dva tisíce let starý! Hlasy nemají být pouze počítány, ale zvažovány! Byl to Václav Klaus, který nás naučil, že s opačnými názory se nemusí diskutovat, stačí je ubít o jeden hlas!

A tento klausovský přístup nám zůstal! Dohodneme se v zákulisí a ostatní hlasy, i kdyby byly sebechytřejší, neposloucháme. Dohodneme se s komunisty a pak necháme ostatní poslance vyžvanit! Jsou zbyteční, opozici nepotřebujeme! Jde nám jen o naši vládu babišovců, abychom se udrželi u moci a mohli rozkazovat. Jak je to krásné rozkazovat druhým lidem! A aby nebyla mýlka, tak již nyní Miloš Zeman vyhlašuje, že předvolební sdružení neuznává, že bude stejně premiérem jmenovat Andreje Babiše, jako předtím. A že vláda bez důvěry parlamentu je mimoústavní? Nevadí! Miloš Zeman na tom již dávno nebazíruje!

Ano, jde o aroganci mocných, jde o velké nakročení k postkomunistické totalitě!

!!

0 0
možnosti
Foto

Očkováním sice získáte imunitu, ale zůstáváte přenašečem, tedy potenciálním nebezpečím pro ostatní.

1 1
možnosti

Tuto jistotu nemám! :-)

0 0
možnosti

Spíš vy sám jste arogantní a pravděpodobně i ne příliš inteligentní masochista, když usuzujete z toho, že nikdo z ministrů, kromě m. zdravotnictví a ještě jednoho, nebyl přítomen na jednání žvanírny.

To každý v této zemi musí sledovat slovní a fyzické exhibice pánů poslanců ? Kdyby v PS seděli rozumní lidé, tak prodloužení nouzového stavu schválí bez jakéhokoliv plkání a budou raději rokovat o dalších nutných zákonech.

Rozumní lidé šetří se svým časem a věnují jej rozumným, či příjemným, nebo nezbytným věcem. Zbytečné žvanění v žvanírně to rozhodně není.

:-P:-P:-P

3 6
možnosti

Je smutné sledovat váš první řádek.

1 0
možnosti

Co zas nepřejícného ? Vláda se stará ! A ze které tajuplné, čínské bedny se tentokráte Respirátory objeví ? Běžím k poštovní schránce, nepochybně ji musím zvětšit ! Jsem prozíravý, následně očekávám Plynové masky ! Letní plavky už ani hledat nebudu, ano - To je zbytečnost ... :-)

1 1
možnosti

Poslanci za ANO jsou pečlivě vybráni lustračním týmem a schváleni už na kandidátce vůdcem. Faltýnek je udržuje stále v bezbřehé poslušnosti a doplňuje jejich složky. Na druhé straně Volný je neřízená střela hnaná krajním populismem, příslušníci radikálních bojůvek jásají, koronáč je zkáza pro pravicový i levicový extrémizmus, nemohou do ulic, žádné provokace, žádné 88 párty, hromadné bitky a pod., ani hip-hop ducání, zelené či duhové pochody, nebo hromadná kuřba ve squatu . Volný je jejich ventil a je jen otázka času, kdy ten přetlak praskne.

Znovu a znovu se ukazuje, svobodný názor poslance v rámci strany, kam se dobrovolně, podle svého světonázoru zařadil, je ten nejlepší model pro rozhodování a diskuzi ve sněmovně, která pak rozhoduje podle předložených důkazů a logických argumentů diskutujících. Těch slepě věřících ve svého vůdce, nebo neřízených extrémistů se nezbavíme nikdy (taková je i společnost), není ale možné, aby tito měli v rukou veškerou moc, pak to jde s národem od desíti k pěti.

Názorně se v dnešní krizi ukazuje, jak špatné je, když rozhoduje jeden vůdce a jak chybná jsou jeho rozhodnutí, jak se holedbá, že on všechno řídí a zařídí a jakmile je průšvih (což je skoro ve všem), tak to hodí na nějakého obětního berana a neváhá ani sekat hlavy (obrazně). Svá rozhodnutí už neoznamuje oficiálně na tiskové konferenci, to by pak musel nést odpovědnost, ale pošle to po síti neformálně jako influencer a pak vše případně prezentuje jako vtip, nebo nadsázku. Ovšem profesionálně natočené klipy mohou ostatní "home made" influenceři jen závidět.

Vraťme ve volbách politice vážnost a politikům odpovědnost za jejich činy.

0 3
možnosti

Komunisti, okamurovci a klausovci z Trikolory jsou jedna a tatáž ráce! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik