Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná to myslíte dobře, ale je to špatně.

Kritizovat EU za nejednotná politická řešení v rámci epidemie není moc šťastné, když společenský požadavek na epidemiologická opatření naopak zní uplatňovat je co nejvíce individuálně.

Ergo kladívko, politicky jednotné řešení epidemiologicky soužené Evropy by logicky směřovalo k uzavření hranic mezi Českem a Bavorskem jako mezi regiony s naprosto jinou - dlouhodobě - incidencí :) Analogicky lze tedy kritizovat uzavírání okresů nebo větších měst v rámci jednoho státu. Jenže ... to jsou často politická rozhodnutí na základě odborných epidemiologických rozhodnutí.

0 0
možnosti
VV

S vasim clankem souhlasim, ale chtit od EUjednotna narizeni pro vsech 27 statu je nesmysl. Ono se musi rozlisit oblast s incidenci pod 30 jako u severonemeckych kraju zimnich pres 1000 jako tomu bylo v temer celych Cechach.

A co se tyce ceskych narizeni, pred rokem ceska vlada zablokovala hranice betonovymi zatarasy pripominajicimi zeleznou oponu. V te dobe byli cesi premianti. Ja osobne ziji ve meste s incidenci jak tenkrat, tak i dnes kolem 100.

V Nemecku se v cervnu otevrely obchody, ovsem povinost nosit nahubek ve hromadne doprave a obchodech zustala. Cesi v tradicnim odezdikezdismu otevreli vse. Kdyz pak ministr zdravotnictvi naridil opet rousky, populisticky premier to okamzite zrusil. Ministr odstoupil, a ani nevim kolik jich nasledovalo. Dusledkem bylo, ze z premianta se stal ten nejhorsi.

Driv jsem jeste jezdival pres Zeleznou Rudu, uz od Alzbetina na kazdem druhem dome byla cervena luzerna a z oken devy vystavovaly sva poprsi. A mezi tim smenarny a vietnamske trhy.

Naposledy jsem tudy jel nekdy pred 5. lety a divil se jak ta Ruda prokoukla.

VamR^R^R^

0 0
možnosti
VN

Mladej,bledej...ale u mě má R^ karmu ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 10,79
  • Průměrná čtenost 470x
starosta města Železná Ruda, věčný optimista, šumavský patriot, absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze.

Seznam rubrik