Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemám takové obavy. Pokud Babiš postoupí do druhého kola, jeho konkurent bude disponovat podporou voličů kandidátů, kteří skončili na 3.-4. místě (dva z trojice Pavel, Nerudová, Fischer).

0 0
možnosti

R^

Vzhledem k tomu, jak se si Babiš jistý, že ho zvolíme na post prezidenta, kladu si otázku, kdo všechno bude stát za jeho zvolením. Tak jistě, má prachy, vlastní mediální trúbu tisk a s největší jistotou lze říct, že půjde i o zahraniční peníze. Putinova ruská hybridní válka je velmi úspěšná a může porazit i naši demokracii a připravit nás o občanské svobody. Mám tuto obavu! Vy ne?

:-)

1 2
možnosti
Foto

R96o72m26a40n 45K73o63z20e48l

11. 1. 2023 21:30

Je bláhové čekat něco, co nikdy nemůže nastat, tedy nerozdělená společnost. Ta je možná - a to jen naoko - v Severní Koree nebo v Bělorusku, kde má prezident jistých 80 %, ale všude jinde jsou různí lidé s rozdílnými názory a zkrátka prezident bude vždy rozdělovat.

2 1
možnosti
Foto

J25o19s35e28f 83B65á57r12t11a

11. 1. 2023 21:19

Kdyby mladí lidé, studenti měli v roce 89 vaši náturu, tak nevím, nevím. Tehdy také jela propaganda v jednom kuse, ale nikdo ji nevěřil. Vy jste bohužel té dnešní (jediné správné) podlehnul.

2 1
možnosti

To je tím, že tehdy propaganda jela, teď žádná nejede a tím kdo podlehl, jste vy.

3 1
možnosti

Pane Filipe Řeháku. Vyuzivam vasi fotografie k osvetleni vasi neznalosti rozdilu volby poslancu a prime volby obcanu.

To nebezpeci volby osoby, krere vam ukazuje urcite problemy, je ve volbe poslanci vetsi, nez volbou obcany statu. To je definitni skutecnost. Otazku, kterou si ted muzete osmelit se ptat, je PROC ta volba poslanci je tak vice nebezpecna pro zvoleni kandidata, ktery neni v lasce??

Jestli znate matematiku asi 4te tridy zakladni skoly, je 200 poslancu. Pro zvoleni jje pak treba 101 poslancu na zvoleni. Mafiansky podplatit 101 osob je tedy snadnejsi, nez podplacet asi 7 milionu moznych volicu v prime volbe.

Ten vas nadpis je ukazkou nezraleho mladi (usouzeno podle fotografie) s malym rozhledem moznosti politickych volrb.

Zaver ode mne je uprimny. Je opravdu mozne, ze vami oznaceny kandidat muze i v te prime volbe zvitezit. Zde neni pritomna ta mafianska moznost, ale dalsi moznosti v oblbovanim obcanu. Po jvolbe je ukazkou obcanske znalosti a citeni proc ten kandidat zvitezil.

1 1
možnosti
Foto

R41o44m27a77n 41K68o37z57e59l

11. 1. 2023 21:32

Víme, že v nepřímé volbě vždy rozhodoval jeden nebo dva hlasy a to je právě to. Např. dlouholetý odpůrce Václava Klause Cyril Svoboda byl pro něj ochotný hlasovat za prosazení církevních restitucí.

1 1
možnosti

Ach jo. Opravdu si myslíte, že přímá volba má zkázonosný efekt? No, pokud papouškujete to, co jste slyšel od někoho na ČT, jste zřejmě schopen příště odpapouškovat, že celá ústava je zkázonosně napsaná, pokud Vám to někdo v té ČT napoví, že. Bože můj, tohle je teda materiál.

4 1
možnosti

Nedivte se, že někteří lidé u nás mají obavu o ztrátu občanských svobod a o liberální demokracii, když tolik lidí u nás přijalo alternativní myšlení Putinovy ruské hybridní války! :-)

0 3
možnosti

Lidem zůstaly pro vyjádření názorů už jenom ty volby.

7 1
možnosti

Dneska "jedete bomby" pani Hasníková.

0 0
možnosti

J45o21s67e24f 47N50i62k53l

11. 1. 2023 16:16

Geopolitická rovnováha byla porušena rozšiřováním NATO na východ. Salámovou metodou jsme se po dvou desetiletích dopracovali až k dnešním dnům. Ať konflikt mezi Ukrajinou ( od začátku podporovanou demokratickými zeměmi Západu) a RF dopadne jakkoliv, nadejde čas sednout ke kulatému stolu a opět hledat onu rovnováhu. A čím dříve se tak stane, tím lépe. Nemyslím si, že AB či pan Bašta jsou "proruští" , vidí jen věci reálněji. Nedělejme si o rozpoutaní tohoto konfliktu falešné iluze, každý ví jaký podíl na tom mají USA. Kontakty s evropskými politickými elitami jsou pro prezidentského kandidáta rozhodně velkým plusem.

8 1
možnosti
Foto

:-) Onen ,,zkázonosný efekt", TEDY PŘÍMOU VOLBU PREZIDFENTA, si odhlasovali ,,zástupci lidu", tedy poslanci sami. tehdy ovšem především ve svém zájmu. A dnes si nejen oni drbou kebule. A řeší se dnes ,,dilema", NAVÍC PRO MNOHÉ AŽ DVOJSEČNÉ. A sice, zda zlikvidovat partaj, zvoucí se ANO, neb by mohla dopadnout obdobně jak ČSSD, ČI ,,ELIMINOVAT" JEJÍHO ,,OTCE/Zakladatele" DÁLE OD HRADU DÁLE;-D A jen tak ,,mimochodem". u nás není prezidentsTký systém, ani monarchie s absolutistickým vládcem, ba ani režim diktátorský, a naše vazby na EU, ani NATO nelze zpřetrhat!;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 803x
Svět, ve kterém žijeme, pracujeme a řešíme každodenní problémy, je založen na uhlíku. Uhlík je základní stavební kámen života.

Seznam rubrik