Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Neuvěřitelný. České multikulturní sluníčko požaduje po Němcích, aby se integrovali (rozuměj přizpůsobili, ustoupili, podřídili) imigrantům, povětšinou musulmanům, kteří do Německa přitáhli za lepším.

0 0
možnosti
VD

Ti přistěhovalci se mohou naučit vařit německá jídla a potom by jim tam lidé chodili. To by byla integrace. Dokud budou vařit svá jídla, a navíc ještě třeba nepodávat žádné alkoholické nápoje, lidé jim tam prostě chodit nebudou.

0 0
možnosti
Foto

Jsem čtvrtinou Němec, ale ani ty mé tři čtvrtiny Čecha nikdy nikomu nedovolí, aby jim někdo kecal do toho, do jaké hospody mají chodit...

2 0
možnosti
PH

Vážený autore, dobří Němci k přistěhovalcům nechodí prostě z pudu sebezáchovy. Můžete si o tom něco přečíst v rozhovoru s vrchním státním zástupcem v Berlíně: http://www.focus.de/politik/deutschland/tid-34723/berliner-oberstaatsanwalt-ueber-seine-erfahrungen-junge-arabischstaemmige-gewalttaeter-verachten-unser-land_aid_1161858.html

2 0
možnosti
ON

O76t21t23o 35N52o58v90a31k

23. 1. 2014 13:19

Nemeci tradicne podporuji nemecke podniky a casto sve sousedy.

nutit nekomu, ze ma podporovat Egyptana je silne natlakova ideologie.

Nemecko je demokraticka ze me a kazdy ma pravo nemit nekoho rad, muze jej i nenavidet a ma nato pravo! .. nesmi ale takovemu cloveku ublizovat, takze vyplauje mu restauraci, malti jej na ulicich? .. NE, tak je vse v naprostem poradku.

Treba se tam Nemeci boji, treba je tam statisticky nejvyssi kriminalita, treba je tam okradli a treba uz byly v Egypte a Turecku a nelibilo se jim tam.

Kazdy ma pravo si chodit nakupovat tam, kde mu to vyhovuje.

nebo mi budete nadavat ze nesnasim restaurace v centru Prahy, protoze me tam sidi, misto rissoto dostanu ryzi s necim + mix eidamu a parmezanu ... takze uz toho mam dost a chodim jen do vybranych restauraci a do SAPA. Restauracim s nazvem Donner Kebab se vyhybam, protoze ja uz pravy kebab jedl a chutnal vyrazne jinak, nez to co tady prodavaji, hlavne se serviruje na porcelanu a s ryzi ;-)) Neni to mismas, ale platky, takove masove teple korenene chipsy ... kazdopadne kazdemu muze byt jedno jake jsou me duvody, proc ja nekam chodim a nechodim. [>-]

2 0
možnosti

Tak si dáme příklad.Jste nekuřák, abstinent, vegetatián, a potrpíte si na čistotu.Já k Vám přijdu na neohlášenou návštěvu, potáhne ze mne alkohol, položím na stůl nohy v zablácených botách, zapálím si doutník, a budu se dožadovat krvavého bifteku.Nakonec Vám oznámím, že u Vás zůstanu natrvalo.Kdo by se měl přizpůsobit ?

8 0
možnosti
AF

A51l74e50n59a 74F31i92r69s28t

23. 1. 2014 12:51

pan Kotyk to již napsal, já to mohu potvrdit. Ono to bude spíše tím prostředím čtvrti Neukölln, proč do těch restaurací chodí málo Němců. Není mi též jasné, proč tak neustále zdůrazňujete ty "slušné" Němce.

Ja žiji nedaleko města velkého přibližně jako Brno, kde je hodně oněch, jak nazýváte "přistěhovaleckých restaurací". Indické, čínské, veietnamské, egyptská, jordánská a mohu říci, že jsou všechny poměrně slušně navštěvované a to ve většině domorodci - tedy Němci. Ale ve městě není žádné ghetto.

Problematika Neukoelln a intergrace je příliš složitá, než aby ji člověk zúžil na návštěvu jedné restaurace. Přitom právě Berlin Neukoelln je parádním příkladem toho, jak úřady a politika může nesprávnou intergrační politikou přispět k opačnému výsledku. Mnichov a Stuttgart jsou příklady opačné.

2 0
možnosti
PK

P52a61v38e35l 55K19u26r17a37l

24. 1. 2014 19:49

Problém je totiž to že taková politika vůbec existuje.

Co to chce je se na politiku vykašlat a přestat do toho zcela cpát jakékoli peníze. Lidem (a to všem stranám) pak nezbude než se přizpůsobit. Ano v krátkodobém měřítku to může vyvolat napětí a i lokální nepokoje a konflikty. Ale v dlouhodobém měřítku se problém vyřeší sám a mnohem rychleji než když se o jeho řešení bude někdo aktivně snažit.

Politiku zcela zrušit, všechny státní zaměsnance co se o ní mají starat vyházet, zatrhnout zcela prachy všem "neziskovkám" /stejně dostávají prachy jen za to že věc "řeší"... ne že jí VYŘEŠÍ./ a bude po problému do 2-3 let.

0 1
možnosti
AK

"Otázka státu a státní suverenity je podle mě v dnešním globálním světě pasé, a názory, že oni sem přišli- oni by se měli přizpůsobit jsou jednoduše jen latentními nacistickými předsudky."

Ale jistě autore, takže já musím jen svůj dům nabídnout komukoli ke spolubydlení (aniž se dotyčný jakkoli zasloužil o jeho existenci) a navíc nikterak nemám ovlivňovat to, co on tam bude dělat, nějaká moje pravidla (ukliď po sobě, my jsme na to tak zvyklí...) jsou vlastně latentním nacismem. Výborná logika. Něco podobného již zkoušeli soudruzi se společným vlastnictvím, jak to fungovalo ví každý rozumný člověk.

Jestli toto autor myslí vážně, nemá smysl se s ním dál bavit. Tento názor je zcela sebevražedný pro naši společnost.

3 0
možnosti
Foto

Vážený autore, proč píšete formou, která je tak kategorická. Tedy jako že víte. Na 100 procent. Já žil v Mnichově 5 let. Všechny „cizí“ restaurace byly vždy plné. Přesto bych nikdy na základě tohoto poznání netvrdil, že Němci milují cizince.

2 0
možnosti
Foto

Jakmile do něčeho začne zasahovat stát, jsou z toho jen a jen problémy, které zase musí řešit nějakými dalšími dodatečnými nařízeními a regulacemi, které by nemusel vymýšlet, pokud by před tím nic nedělal.   Jenže politici musí demonstrovat svou užitečnost a tak vymýšlí nesmysly,  které jsme pak my v podhradí nuceni financovat.  Kdyby tak někdo věděl jak donutit politiky aby nic nedělali. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 480x
jsem latentní na volné noze

Seznam rubrik