Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohuslav Sobotka s ČSSD plus ANO a KDU-ČSL, přišel se svou vládou k nečekané imigrační vlně (po tolik toužebně očekávaných předčasných volbách podzimu 2013, po kterých si myslel, že bude mít celkem klidný život, založený na slibech), jako slepý k houslím. Ovšem právě díky této "vlně" svoje volební sliby, které by stejně nikdy nesplnil, nyní splnit ani nemusí, protože má zcela ideální výmluvu. Takže Sobotkův fungující stát v režii ČSSD se odkládá na neurčito!!!

3 0
možnosti

"Ukažte mi, co Mohammed přinesl nového, a uvidíte, že jsou to samé špatné, nelidské věci, jako příkaz šířit jeho víru mečem,"

4 0
možnosti

A pokud Polický zase bude mlet o křesťanské lásce, tak na to mám jedinou odpověď a to Kristovu. Kdo používá meč, zhyne mečem.

4 0
možnosti

Pro me je cizi treba E.T. nebo Godzila,ale tech se nebojim.S cinnosti tech dobrosrdecnych muslimu se kazdy muze seznamit denne prostrednictvim medii.aAA proto z nich mnoho lidi obavy.

9 0
možnosti

J19a17r75a 42R20a11n73k

15. 7. 2015 17:21

R^Rozumny clanek. Kontinenty a zeme jako Kanada, USA a Australie byly zalozene na imigrantech, proto maji uz leta kvoty (ty mely i zapadni zeme Evropy). Kanada ma 300.000 rocne (USA mnohem vice), prestoze zadatelu je kazdy rok pres dva miliony. Do zadosti spadaji i lide, kteri se sem vdaji/ozeni, prislusnici rodin zde zijicich, uprchlici ze zemi s prirodni katastrofou, jako minuly rok - prislo navic 50.000 Filipincu, pro ktere museli najit behem kratke doby ubytovani, ti vsichni jsou rozmisteni v malych osadach a zaradili se skvele mezi mistni. Od jara je zde jiz 1.400 uprchliku ze Syrie, jsou ze zachytnych taboru, kde zili jiz od roku 2012, jejich dokumenty a vse nutne prosly prisnou kontrolou kanadskych konzulatu v zemich, kde byli internovani - Jordansko, Turecko a Libanon. Zadny ilegalni imigrant neni vpusten.

1 0
možnosti

P12a80v28e37l 81M12a62c15h

16. 7. 2015 0:13

Proboha co to placate za nesmysly.? Pisete: Zadny ilegalni imigrant neni vpusten? Zijete skutecne v Kanade anebo USA? Jestli ano, tak asi nesledujete zpravy a nectete noviny a casopisy. Pro vasi informaci do obou zemi prichazeji desitky tisic ILEGALNICH imigrantu rocne. Mimochodem, vetsine lidi kteri tady ziji se to nelibi.

2 0
možnosti

M26i72l20a64n 81K53o66s

15. 7. 2015 17:16

Zase jeden chytrák, tolik keců a přitom řešení je velmi jednoduché. Zavřít jižní hranci a kde už sem neoprávněně pronikl, vrátit, okamžitě zpět. Okolo rizikových zemí jsou jim podobné muslimské státy, které namísto aby soukmenovce přijaly, ženou je do Evropy a to za určitým cílem. Je třeba Konvičkovce naopak podporovat, mluvit o věci na veřejnosti, Rozšířit demonstrace i na města mimo Prahu, demonstrovat častěji a ve větším množství. Co si uděláme to budeme mít. Brusel Evropu jen ničí.........:-)[>-]

11 1
možnosti

Neber si do klábosnice Konvičku, víš o tom kulové.

8 2
možnosti

Konvičku asi ne, ale je pravdou, že se na jeho hnutí nabalilo dost lidí, díky kterým jsem IVCRN přestal věřit, ale to je na jinou diskusi a navíc jsem o tom již ve svých blozích řekl svoje

2 0
možnosti

Z55u66z98a13n37a 42V18a32s55s

15. 7. 2015 16:36

Konvičkovci neodmietajú a nemajú strach z neznámeho, ale odmietajú práve veľmi nechvalne známe. Až sa ono náboženstvo mieru začne chovať mierovo, nikto ho odmietať nebude mať dôvod.

22 1
možnosti

A to nezačne. Vždyť muslimové mají vzor v Mohamedovi, který byl i z tehdejšího pohledu obyčejný bandita, násilník a i tehdejší společnost, zvyklá na to, že ve válce se s nikým nezachází v rukavičkách, byla šokována jeho brutalitou.

9 1
možnosti

V78á60c90l58a20v 39M13a59c76h

15. 7. 2015 16:23

"Současným nebezpečím pro demokracii a západní hodnoty není těch pár stovek muslimů ..... "

ale totální neschopnost, pasivita  a zřejmě i senilita etablovaných politických stran, zejména ODS.

Přijde Vám nespravedlivé vypichovat ODS? Objevilo se téma které k ODS sedí, kterého by se mohla chopit, pomoci společnosti, pomoci sobě. Ve skutečnosti ale nedělá prakticky nic, nepočítám-li občas nějaký bezvýznamný článeček.

IVCRN sebrala 180 000 podpisů pod petici která není ani rasistická ani xenofobní

Tomio a Barták organizují demonstrace, možná tam u Bartáka nějaká xenofobie je, ale i to je mi milejší než totální nečinnost Vaší strany.

Pro informaci - jen v jediných volbách jsem zatím nevolil ODS, ale to co předvádíte fakt už nejde.

8 1
možnosti

Co je to rasistický postoj? Z mého hlediska je rasistickým postojem odmítání přijímáni lidí odlišné rasy. Tady se však jedná o odmítnutí k přijetí lidí určitého náboženství a to islámu. Na tom není nic rasistického, protože islám není rasa a muslim není příslušnost k národnosti. 

Dneska každý hází s nálepkami a snaží se slovům dát jiný význam. Omítání muslimu je naprosto pochopitelné a legitimní. Jenom si spočítejte kolik lidí zemřelo na celém světě od 9/11 ve jménu boje muslimu za islám. Podívejte se co se děje ve státech jako je Švédsko, Francie, Německo, Velká Británie apod., kde muslimové dosáhli stavu početné minority. Opakuje se stejný scénář jako tomu bylo před téměř 1400 lety v Persii. Zatímco svět se změnil a mění, tak muslimové jsou mentálně v době Mohamedově.

14 2
možnosti
Foto

Spočítejte si kolik zemřelo lidí v jiných konfliktech a teprve pak máte relevantní data.

Zejména doporučuji delší období minimálně 1/4 století a více

0 18
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik