Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, je to jen vydírání. Nenasytný dopravní podnik nás za chvíli nejspíš požere úplně všechny. :-(

0 0
možnosti
Foto

A65l97e38s 53M75u76l97l16e87r

29. 8. 2015 14:05

No, s některými návrhy autora lze souhlasit. Ale to, že v Praze nemáme vyřešený jak parkovací problém, tak problém hromadné dopravy, je spíše následek mnoha let vládnutí OSD na pražském magistrátu a nějak mi sedí v hlavě, že autor byl u toho. Takže by spíše měl psát co je potřeba udělat, co nám při dalších volbách naslibuje, než hloupé kritiky. Jak by si třeba parkování a MHD představuje. Jen pro připomenutí, byla to OSD, kdo odsouhlasil 250 nových tramvají, které drtí rozpočet DP a Prahy. 

Čekám víc, než je tento text.

0 0
možnosti

Asi jste si toho nevšiml, ale ODS už na pražském magistrátě cca 4 roky nemá žádné slovo, a MHD i parkování jdou spíše k horšímu.

0 0
možnosti

Nic jako parkovací právo neexistuje....

0 0
možnosti

Komunikace slouží všem, všichni si na ně ssvými daněmi přispíváme. Proč bysste měl mít automaticky a zdarma nárok na parkovací místo? Pečujete o to místo? Uklízíte ho? Chcete-li místo k parkování, zaplaťte si ho.:-)

1 1
možnosti

Vážená, když už píšete takovou kravinu, tak já si to místo klidně I zametu, když tam budu moci stat zadarmo!

1 0
možnosti
Foto

P65a60v46e35l 66P78e53c85h

27. 8. 2015 18:51

Trochu moc to taháte za vlasy. "Vnucování služeb, o které nemá zájem," můžete nazvat ledacos a přitom je to prostě reklama a motivace, jak uvádějí oni. Co tak levnější tarif u vodafonu, když máte in-kartu. Nutí vás kupovat in-kartu, o kterou nemáte zájem? A co tak sleva v McD s lístkem do kina (i když to už je dávno, co to bylo naposled? Nutí vás jít do kina? Ne, jen si dělají reklamu.

Na hlavu je na tom nápadu něco úplně jiného - více platí ten, kdo parkovací místo používá kratší dobu! Občan nevlastníci openkartu pravděpodobně parkovací místo přes den nezabírá a teoreticky by ho mohl použít někdo jiný. Vlastník Openkarty pravděpodobně jede do práce s MHD a auto mu stojí celý den na parkovišti. Za noční stání zaplatíte přes čtyři tisíce, za denní i noční stání jen 700 Kč. 8-o

0 0
možnosti

Parkovaci pravo?Je to verejny prostor, zkuste si jej pronajmout podobne, jako kdyz tam chcete uskladnit stavebni material. Zaplatite vyrazne vice.

Zony jsou totalni nesmysl, nerezidentum vyrazne znemoznuji stat na tom miste, i kdyz je tam volno.

1 0
možnosti

Parkovací zóny jsou z dílny ODS. To bylo řečí, jak se z vybraných peněz postaví parkovací domy.... Místo toho jste do ulic poslali XX odtahových vozůRv  Pochopitelně že to co dělá ANO, ČSSD a to třetí, je kravina...Jenže vy jste s tím začali. Mimochodem to metro do Motola.... to má na svědomí kdo?

0 0
možnosti

Ano, ODS by se měli zahrabat, protože v době kdy začly vznikat první parkovací zony, tak to byli oni, kdo je prosadili. Ještě byli sprostý, když jsem jim říkal, že mají zony zrušit.

0 0
možnosti

Napsáno perfektně. Lze jen doufat, že nejde stejný případ jako mnoho jiných perfektních rozborů, jejichž autoři se po ziskání moci se dle svého rozboru chovat, chovali úplně naopak.

1 0
možnosti

Nějak mi to nedává smysl...

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik