Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

Argument, že by najednou všichni fetovali (jistě jste jej všichni slyšeli milionkrát), je naprsto vedle. Dnes si může (a už za mě na začátku devadesátých let) jakýkoliv žák ZŠ sehnat trávy co jen vyhulí. Čili prohibice (překvapivě) nefunguje. A když to bude legální? Kdo chce hulit, bude v tom pokračovat, kdo nechce nebude - stejně tak jako jsou abstinenti a nekuřáci, ač je to legální, ačkoliv by podle této logiky měli všichni chlastat a šíleně kouřit. Naopak legalizací marihuany její konzumace ztratí (zmenší se) punc "zakázaného ovoce" v očích mnoha mladistvých.

A co se týče řízení? Nevím, jak ostatní, ale můj známý, celkem dravý a agresivní řidič, když si dal jointa, tak jezdil jako beránek, uklidněný, nikam nespěchal. Ale to je samozřejmě také lichý argument, na každého to působí as jinak :-)

(Trávu jsem naposledy kouřil někdy na střední, ale ne pravidelně, max. na nějaké akci, protože mi to prostě nechutná. A legalizací se to určitě nezmění u mě ani u jiných :-))

1 0
možnosti
Foto

Ono pořád je určitá skupinka lidí, kteří nehulí proto, že se bojí postihu. Je to jako s běžnými kuřáky, někteří z nich vítají zákaz, protože sami si nedokážou poručit a tak potřebují zásah státu.

0 0
možnosti
Foto

No, vzhledem k zákazu kouření obyčejného tabáku v hospodách se asi legalizace trávy hned tak nedočkáte. Co se týká marihuany za volantem, tak problém je v tom, že THC je měřitelné dost dlouho po požití, i když už člověk není "zhulenej", a tak se dá jen těžko prokazovat ze strany uživatele, že hulil předevčírem, a tím pádem už není pod vlivem, a ze strany policie, že to není pravda, že mohl klidně hulit před hodinou.

1 0
možnosti
Foto

No, ono by hlavně mělo být celkem jedno zda nabouráte pod vlivem nějaké látky nebo ne a vypustit by se měly preventivní tresty a o to víc trestat skutečné způsobení škody či újmy někomu jinému.

0 0
možnosti
MV

Pokud stat toleruje, nebo dokonce podporuje prodej alkoholu, mel by svym danovým poplatním  umoznit bezrepresivní pestovani a uzivani marihuany. Stejne, jak Filipe pises, hulej skoro vsichni. A na kazdem pak bude svoje "hobby" korigovat. Taky se nezleju jako Dan, kdyz mam chut se napit. Jsem zvedavej, jak se k pripadnymu navrhu ODS v teto oblasti postavi dalsi strany. O KDU-CSL ted opravdu nepisu... Fajn dny preju a diky za tenhle blog.

1 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik