Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Prodavači samozřejmě mají právo na soukromý život. O tom žádná. Jenže právo není povinnost, vážení socialisté.

0 0
možnosti
JL

Ekonom Milan Zelený: "Česká ekonomika neexistuje" - tento stav nastartoval Václav Klaus, který řekl: Je jedno, kdo vlastní firmy. (řečeno v OVM, ČT). Teď ODS "řeší" prkotiny.   Lépe řečeno farizejsky předstírá, že ji zajímají zájmy drobných podnikatelů apod.

0 0
možnosti
JP

Prodavači mají právo na snížený plat, propouštní z důvodu nadbytečnosti, hlavně  když bude zavřeno v době, kdy přijdu z práce a mám čas nakoupit ve svém volnu. Úžasňáci, co si voliči na sebe zvolili, mají opět příležitost, jak se svým voličům pomstít.

0 0
možnosti
JS

Ve Švýcarsku,Rakousku,Německu je to zcela běžný jev.Omezení prodeje ve svátek a v neděli.Tak co si stěžujete.

0 0
možnosti
Foto

Třeba já si stěžuji na to, že do takových věcí stát vůbec nemá zasahovat. Je to jen věc obchodníka a jeho zaměstnanců, nikoho jiného. A zaměstnanců jen do té míry, že mohou jít pracovat jinam. A je mi jedno v kolika zemích to tak je nebo jaké země to jsou. Soukromé podnikání má být jen a jen v rukou soukromých podnikatelů. V okamžiku, kdy stát zasahuje do soukromého podnikání zbytečnými příkazy, zákazy, omezeními, se ubíráme do pekel. Omezuje se tím podnikání, zvyšuje se nezaměstnanost, kterou navzdory různým prohlášením a opatřením stát není schopen řešit. Jenže stát rád vytváří problémy, aby se pak mohl tvářit, že je řeší.

7 0
možnosti
PK

Jako "obdivovatel" klasických západních zemí se mi určité omezení prodeje např. o svátcích líbí. To že "podnikatelé" přijdou o tržby je kravina, prodá se stejně. Ale jako pragmatik bych do stávajícího stavu nezasahoval. Jsou jiné problémy.

1 0
možnosti
MP

Ty obchody jsou státní, že jim stát zakazuje práci ve svátek??

2 0
možnosti
Foto

Žijete ve společnosti, kde poměrně velká množina občanů je přesvědčena o tom, že jsou majetkem státu a stát má povinnost se o ně starat.

7 0
možnosti
JK

Sebevražda je nelegální, protože je zakázáno ničit státní majetek.

0 0
možnosti
JD

Nač ta skromnost. V rámci zvýšení zisku hyper-supermarketů, bych jejich zaměstnancům vzal příplatky (nejen) za svátky. Což by vedlo ke zvýšení mzdy a vytvoření více pracovních míst (v hyper-super). :-)

0 0
možnosti
Foto

Tento trend se bude stále stupňovat.  Bohužel mnoho lidí vás okřikne, protože se jim to otroctví líbí.

7 0
možnosti
JD

Komu se líbí dělat v hyper-super?

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik