Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Slušní lidé načerno nejezdí, ani kdyby ODS rozkulačila celé Dopravní podniky.

0 0
možnosti
RC

Sedme prikazani? Myslite - nepokrades? Ona je otázka, kdy je to kradez. Nastoupi-li do MHD jediny clovek bez jízdenky, tak to nelze oznacit za kradez. MHD by jelo i bez nej, se stejnymi naklady, takze se vlastne vůbec nepozna, ze doslo k nejake skoda. Když to ale bude delat polovina pasazeru, pak se to pozna. Intervaly MHD jsou staveny na množství lidi, které jezdi. A pokud polovina z nich neplati, pak uz to vliv na naklady ma.

Takze kde je hranice?

0 0
možnosti
Foto

Tak jo paráda, sex až po svatbě, protože šesté přikázání. Vítejte ve středověku

1 0
možnosti
RH

Šesté přikázání je o cizoložství, které se může odehrát az po svatbě..

0 0
možnosti
PS

Jizda na cerno neni kradez. Kradez je prisvojeni si cizi veci tak, ze ji jeji majitel uz nemuze pouzivat. Proto jizda na cerno, stahovani muziky apod. nejsou kradeze. Proto treba trestni pravo zna i pojem neopravnene uzivani cizi veci, coz take neni kradez.  Takze ja s cistym svedomim jezdim v MHD za dane, ktere platim a k zpovedi kvuli toho urcite nechodim.

1 4
možnosti
BT

využíváte službu za kterou jste nezaplatil naivní představa že se dá ukrást jen jen hmotná věc snad by u dospělého jedince ani už neměla být

2 0
možnosti
RH

Nevím. Po pražských zkušenostech s Blankou nebo Opencard zní výzva k dodržování pravidel jako výsměch občanovi. Skutečně to vypadá jako výzva, aby respektoval hru nemorálních elit. Především mafianska politika, jejíž ukazkou je pražská radnice, je zdrojem ztráty občanské vůle k respektování pravidel. Zároveň je nutné upozornit na to, že dodržovat pravidla a jednat morálně jsou dvě rozdílné věci, které se nedají tak jednoduše slučovat..

2 1
možnosti
JM

Když se mi stane že jedu načerno, protože jsem třeba zapomněl cvaknout jízdenku, tak potom necvaknutou jízdenku znehodnotím. Když se mi stane, že jedu načerno proto, že jsem zapomněl že mi už došel měsíčník, tak to ale neřeším.

1 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik