Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bucharovic

17. 5. 2010 12:38
.

Pozor na kodex. Nadpis nesmí být vyvedený velkými písmeny... V.Kroupa

0 0
možnosti

ellukas

17. 5. 2010 12:34
Lze sice řici

"Jedinými opravdovými viníky řeckých problémů jsou nehospodárné řecké vlády a voliči, kteří je v tomto rozhazování podporovali!", ale tyto vlády a voliči se pohybovali v určitém oligopolním mezinárodním prostředí, v němž dominovala hospodářská politika USA v poclintovské éře. Kdyby se podařilo udržet stabilitu rozpočtových politik v době závadění eura, tak by dnes to vypadalo trochu jinak. Ale dnešní dluhovou vlnu spustily právě Spojené státy americké, které začaly po 11. září 2001 žít na dluh. A protože nelze se chovat jinak jak vůdce oligopolu, tak jsme dnes tam, kde jsme. A tím jsou skutečně vinni v historickém smyslu bankéři z Wall Streetu.

0 0
možnosti

cestra

17. 5. 2010 20:32
Re: Lze sice řici

Panečku, to je ale logika! Kde Vás to učili? Na VUMLu? Oni vlastně ti zlořádi z Vól Strítu nutili Řekům půjčky. Vnucovali jim 13.,14.,15 platy státním úředníkům, oni je nechtěli, ale Vól Strít jim je přece vnutil. To samé s důchody a pod. A ta vylhaná čísla na přístupových formulářích do EUzóny jim také podstrčili bankéři z Vóól Stríítu. No a protože si v USA žili na dluh, tak v Řecku museli taky! Kdyby amíci skákali do studny, tak ..... Vy jste ale fištrón, vy v tom máte jasno!

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3240x
Jsem studentem ekonomie na VŠE, který miluje zkoumání této vědní disciplíny v historickém kontextu! Klasický liberál se silně negativním vztahem k většině daní. Stoupenec evropské ekonomické integrace a odpůrce evropské politické integrace!