Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

tomino777

5. 7. 2010 22:45
clanek jsem necetl stacil nadpis

ale mily autore, berdych neni zadna legenda a jeste hodne dlouho nebude, jestli je pro vas nekdo legendou aniz by vyhral aspon jediny turnaj velke ctyrky tak by jste se mel jit lecit, a i kdyby v budoucnu vyhral, zadna leganda porad nebude, kdo je legendou mezi soucasnymi aktivnimi tenisty tak je to federer, nadal, a sestry williamsovi to jsou legendy, to jsou tenisti, kteri neco dokazali, ale to ze se nekdo dostane "pouze" do finale z nej legendu nedela, jde videt, ze jste asi prilis velky vlastenec, ale budiz vam lehka zem, staci kdyz si najdete statistiky berdycha na okruhu atp, ty mluvi za vse a rozhodne z nej legendu nedelaji

0 0
možnosti
MM

captain cook

4. 7. 2010 4:41
NESOUHLAS: Berdych ma k Zatopkovi jeste hodne daleko

"....finále Wimbledonu ....již svou účastí v něm se Tomáš přiřadil po bok takových velikánů našeho sportu,jakými byli Emil Zátopek či Věra Čáslavská...' Hodne vedle!

Zatopek i Caslavska vybojovali po nekolika zlatych Olympijskych medailich. Podobne Honza Zelezny. Caslavska a Zelezny meli i tituly mistru sveta. Zatopek a Zelezny udelali "svetaky", ten Zelezneho jeste pretrvava.

V tenise byli Lendl a Navratilova nekoliknasobni vitezove grand slamovych turnaju. Vsichni zmineni meli dlouhou uspesnou sportovni karieru.

Nic takoveho Berdych jeste nedokazal a radit ho k nekteremu z techto velikanu ceskeho sportu jakmile se probojuje do sveho prvniho finale Wimbledonu, neni vubec zaslouzene.

Pri vsi ucte k Berdychovi bych chtel pripomenout ceske prislovi a prvni vlastovce, ktera jeste jaro nedela. Preji mu vse nejlepsi v jeho zapase, vse nejlepsi do budoucna, aby se po nejakych letech k nim mohl zaslouzene zaradit ke zminenym velikanum.

0 0
možnosti

Martin Šubrt

3. 7. 2010 18:14
Vy nejste normální, že...?

A víte, že již x let má Galaxie sport a následně Nova práva na Wimbledon? A že Nova sport vysílá celý turnaj? A jen finále dává tuším už třetí rok po sobě přímo na Novu? A že třeba Wimbledon nevysílá ani Eurosport, protože též nemá práva. Naopak třeba zase roky vysílá Wimbledon DSF (Sport 1). Takže vůbec nechápu, proč by se měl někdo z ČT stydět. U nás se to vysílá a v rámci konkurence a nákupu práv vysílá někdo jiný. Úplná normálka...  

0 0
možnosti
TT

tomino777

5. 7. 2010 22:47
Re: Vy nejste normální, že...?

presne tak nevidim duvod proc by to mely vysilat dve stanice v cr, a jeste k tomu dve ceske stanice, u eurosportu ej to tim, ze jim to proste bbc neda

0 0
možnosti
E

echo.3

3. 7. 2010 17:29
Chtel jste byt jen zajimavy, ze autore?

A zcela zbytecne si kopnout do CT.

:-((

0 0
možnosti
P

pampi66

3. 7. 2010 17:43
Re: Chtel jste byt jen zajimavy, ze autore?

.. no tak já nevím, podle toho, jak ČT4 ( sportovní kanál !!!! ) ignoruje přenosy mnoha světových sportovních TOP akcí,  řadí se na chvost i tuctových televizních kanálů ( ten Wimbledon dává v přímém přenosu  i IRAQ TV a dokonce i na internetu ) a jako povinný koncesionář  nemám důvod být spokojen .. 

0 0
možnosti
T

ToVy

3. 7. 2010 14:47
Chtělo by asi více číst

Vůbec jsem jaksi nepochopil, nad čím se pozastavujete? Vysílací práva jsou jen jedna a kdo má víc, ten si je koupí. A myslíte si, že z našich koncesinonářských poplatků může veřejnoprávní televize koupit všechna vysílací práva na všechny sporty? Buďme rádi, že se ČT daří zatím mít vysílací práva na olympíjské hry a mistrovství světa v hokeji, kde ČT tomu může opravdu dát prostor. Vzpomeňme, jak dopadlo, když mistrovství světa v hokeji měla NOVA, naprostá katastrofa, která se přenesla do bilboardů přímo na hracím stadionu. Ano nova již má svůj sportovní kanál, ale ten nemají všichni, ČT 2, kde bývají sportovní akce sice už také namají kvůli digitalizaci všichni, ale je jich podle mého více než těch kteří mají Nova sport.

Zajímalo by mě, kdyby se do Formule 1 dostal Čech a dařilo se mu tak, že by při posledním závodě mohl vyhrát titul mistra světa, jestli byste se podivoval stejně, že to nedávají na veřejnoprávní televizi, i když formule je výsadní doménou komerčních televizí.

0 0
možnosti
B

Bobrufka

3. 7. 2010 14:01
Nějak jste pozapomněl na Kodeše,

a i kdyby s Nadalem prohrál, tak bychom se na něj vůbec nezlobili.  :-)R^

0 0
možnosti
S

snaduzdost

3. 7. 2010 13:26
A ty, Oto Černý, se styď!

Autore, plně vám rozumím, avšak leckterá kritika vašeho blogu má pravdu. Jsem toho názoru, že absencí vysílání  Berdychova semfinále  VYHOŘELA  právě ČT, ať už je to důsledek obchodně právních vztahů či já nevím čeho; ČT prostě VYHOŘELA. Nevím jen, je-li to vina Oty Černého, tomu nerozumím, ale vím, že to je vina především Jiřího Janečka. Ten tam udržuje naprosto svévolná neprofesionální individua, která na příklad svými škleby při zpravodajství nestoudně okatě dávají najevo, kdo jim je sympatický a kdo ne: Železný, Takač, Voldánová, Drtinová a spol. Ale proto to nepíšu. Nýbrž: snad jen

neužívat pro případnou porážku Berdycha  ve finále pojem, že vyhořel. Když tak,  prohrál. Vždyť úžasné byly jeho postupy - za ty mu je třeba gratulovat. A když prohraje, určitě nevyhoří, ba právě naopak, i přes porážku bude dobrej. A blahopřeju mu už teď, ať dohraje, jak dohraje.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

3. 7. 2010 21:20
Re:Mezi ty neprofesionální pubertálně se šklebící

pracovníky ČT je samozřejmě nezbytné uvést ještě toho Moravce.

0 0
možnosti
ŠF

stev

3. 7. 2010 12:43
Autore, dejte si mokrý hadr na čelo!

Zatím Berdych nevybojoval ani jednu olympijskou medaili. Natož zlatou. Takže nechápu, kde berete tu blouznivou myšlenku, že se Berdych již vyrovnal Zátopkovi a Čáslavské. Turnajů, jako je Wimbledon, jsou ve světě nejméně 4 ročně. Olympiáda je jedna, jednou za 4 roky. Berdych zmíněným osobnostem našeho sportu tedy zatím nesahá ani po kotníky. Našli bychom i další argumenty, proč jej nelze s uvedenými sportovci srovnávat. V turnaji nereprezentuje Česko, nýbrž jen a pouze sám sebe. Zátopek a Čáslavská sportovali za čest a pro vlast, zatímco Berdych za peníze.

0 0
možnosti
ZV

fichifi

3. 7. 2010 15:02
Re: Autore, dejte si mokrý hadr na čelo!

Z téměř každé olympiády naši sportovci nějakou tu medaili přivezou. Ale Wimbledon ? To je snad něco jinýho, ne? Vyhrát Wimbledon je snem každého tenisty. Nevím, proč to snižovat . A nebojte, atleti taky dneska běhají pro zlaté cihličky.

0 0
možnosti
-

-Jaroush-

3. 7. 2010 12:39
Vy jste tedy inteligent

Vysílácí práva na Wimbledon má již pěknou řádku let TV Nova a vy to objevíte teprve teď, až když se do finále probojuje Berdych. A ještě si dovolíte o tom psát nesmysly a přitom o nákupu vysílacích práv evidentně víte úplný kulový! Nááádherně jste se tu jenom ztrapnil;-D Dobře vám tak!!Rv

0 0
možnosti
JN

agent54321

3. 7. 2010 13:06
Re: Vy jste tedy inteligent

On to ještě ani neobjevil !!

0 0
možnosti
VH

cvlad

3. 7. 2010 12:03
Jedno je jisté.

autor toho o nákupu práv na sportovní přenosy mnoho neví,pravda je ale že grandslamové turnaje by  měly určitě větší sledovanost než třeba golf apod.

0 0
možnosti
U

UrsusLuin

3. 7. 2010 12:18
Re: Jedno je jisté.

A právě o tom to je - potenciálně sledované sporty by měly zůstat komerčním televizím. Veřejnoprávní by se měla starat o ty sporty, které nejsou dostatečně atraktivní na to, aby je komerční televize vysílali. Neměla by se řídit sledovaností (ta jí může být jedno, zisky z reklamy podle poslední úpravy zákonu stejně nezůstávají televizi, ale jdou na podporu kinematografie). Bohužel Česká televize zatím stále často na sledovanost hledí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3826x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.