Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Andyon

6. 7. 2010 22:00
tak nevím,

ale tento článek je fakt zvláštní. Kde má kancelář doplňovač zboží v Albertu ? Mezi houskami a strouhankou? Nebo snad na pultě s koblihami  a jahodovými roládami? A kde sedávají ti klienti? V shopping carts ? 

0 0
možnosti
M

MayaMoya.

7. 7. 2010 20:45
Re: tak nevím,

;-D Mám pana autora ráda, píše docela pěkně, ale tentokrát s ním nesouhlasím a Vám dávám diskuzní karmu (Váš příspěvek je moc hezky kousací) :-P

0 0
možnosti
L

lynda

6. 7. 2010 21:21
tolerance

ta debata o koureni  je  pomalu,ale jiste blbost.tyto  debaty nemaji smysl.nekdo je citit  kourem  jiny potem,nebo parfemem,ktery nevoni tomu prvnimu,nebo druhemu a  v celku je to uplne jednoduche.proc se proste nemuzeme vsichni tolerovat,proc to nejde.v nekterych zemich je zakazano kourit  v restauracich  a co to prineslo.jen zlom  a ubytek hostu a tim krach mnoha restauraci .  co vy nekuraci,co vy na to

0 0
možnosti

jarinka

6. 7. 2010 21:56
Re: tolerance

Přesně, proč se nemůžeme tolerovat? Proč mi kuřák krade kyslík a ohrožuje mě na zdraví?

0 0
možnosti
MR

iluminat

6. 7. 2010 20:42
souhlas, kdyz nekdo chce kourit, at to dela s kurakama

jini mame pravo na normalni vzduch. A kecy ze kourit je normalni jsou kecy, je to zlozvyk. Prdeni, to uz je normalni, a pokud chci prdet, tak se taky musim nekam klidit.

0 0
možnosti
D

devian

6. 7. 2010 20:58
Re: souhlas, kdyz nekdo chce kourit, at to dela s kurakama

Jojo, naprostej souhlas. Když někdo nechce být v zakouřeném prostoru, ať tam neleze a jde do kuřáckého, tam kde je povoleno kouřit má kuřák právo si zapálit. Jsem rád, že se v tom shodneme.

Jo, a já jsem nekuřák :)

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

6. 7. 2010 20:26
Nekuřáci, auta vám nevadí??

Mám takový pocit, že nekuřáci jsou trochu retardovaní, když protestují proti kouření v kuřáckých restauracích, ehm v restauracích, kde je dovoleno kouřit, ale nevadí jim vůbec smrad z aut a jejich výfuků v ulicích měst. CHÁPETE, nekuřáci, že čuchat čmoud z výfuku nějakého náklaďáku na zastávce MHD nebo na přechodu je stokrát / tisíckrát horší, jak pasivně čuchat cigaretu, navíc v prostorách, které jsou vyhrazené pro kuřáky a kam nemusíte vůbec chodit?

-

PROČ neprotestujete proti autům v ulicích a necháváte se ovlivňovat tou ubohou propagandou, že zrovna pasivní kouření vám škodí zdraví, když se můžete jednoduše chránit? TO vám opravdu nevadí čuchat ten smrad na ulicích, kde se bránit nemůžete? 8-o

0 0
možnosti
MN

martin1234

6. 7. 2010 21:11
Re: Nekuřáci, auta vám nevadí??

Auta aspoň dělají činnost, která má nějaký výsledek. Ptal jsem se občas kuřáků, jestli by si vybrali kouřit/nekouřit (říkal jsem - když se ožeru nebo dám jointa, má to nějaký efekt, ale z obyčejnýho kouření není nic, jsou to jenom prachy v luftě) - většinou ano chtěli by nechat, ale je to silnější než jejich vůle, a ty vyhozený peníze je dost s..rou. Jsou samozřejmě i "kultovní" kuřáci - ti kouření berou jako způsob mimoslovního projevu nebo co. Hodně kuřáků argumentuje "auta jsou horší, teď jsem se kvůli smradu z výfuků málem dusil...". Na to je jediná odpověď - kdybyste neměli zhuntovaný plíce, tak to vydržíte. 

0 0
možnosti
T

tygřice

6. 7. 2010 18:59
Taky nesnáším zakouřené prostředí

ale už jsem se naučila říkat kuřákům ne. Do zakouřených prostor nechodím vůbec a když si vedle mne někdo chce zapálit a zeptá se, odpovím ne.  Ještě víc než kouření mi ale vadí to, že stát lidem čím dál víc do všeho kecá a že dokonce bázliví a nesvobodní lidé dokonce volají po tom, aby jim do toho kecal!

Domnívám se, že by nekuřáci měli dostatečně hlasitě sami hájit svůj prostor bez kouře a neměli by se bát požádat kuřáka, aby v jejich blízkosti s cigaretou neobtěžoval. A neměli by se bát říct i majiteli restaurace, že jim vadí  host od vedlejšího stolu, který si právě zapálil, a že to je důvod, proč už si nic neobjednají a příště půjdou raději ke konkurenci, kde se nekouří. Nekuřáci by měli prostě ostentativně bojkotovat zakouřené restaurace, aby si majitelé setsakramentsky rozmysleli, jestli se jim zakouřené prostředí vyplatí nebo ne. Je-li nás nekuřáků většina, pak se to přece musí projevit v tom, že nekuřácká restaurace bude profitovat více, než kuřácká.

0 0
možnosti
M

MayaMoya.

7. 7. 2010 20:47
Re: Taky nesnáším zakouřené prostředí

8-o8-o;-D To nemyslíte vážně, že ne?

0 0
možnosti
PJ

DarkSicek

6. 7. 2010 16:42
je to jednoduche, ze?

Chtit po nekom jinem, resit problemy vznikle nedostatkem vasi osobni odvahy komunikovat s okolim. :-/

0 0
možnosti
AS

maxipesfik123

6. 7. 2010 17:01
Re: je to jednoduche, ze?

Napadlo mě přesně totéž - ať klient přináší jakékoliv peníze, vždy je možné se s ním slušnou formou domluvit na pravidlech komunikace - a že k nim patří nekouření při jednání, to mi přijde v dnešní době naprosto běžné...

0 0
možnosti
D

devian

6. 7. 2010 16:24
Právo není na straně kuřáka či nekuřáka

Nemáte pravdu. Právo není na straně kuřáka či nekuřáka, ale na straně vlastníka či pronajímatele prostor. Tedy v hospodě na straně majitele hospody, na zastávce MHD na straně dopravní podniku/města, na ulici na straně města, v soukromém muzeu na straně muzea, v práci na straně zaměstnavatele.

Ať si zakazuje kdo chce kouření kde chce. Ale ve svém. Když se zakáže kouření ve veřejných prostorách alá ulice, parky apod. a většina lidí s tím bude souhlasit, nic proti tomu mít nebudu. Ale nutit to do hospod a restaurací je to samé, jako kdyby vám zakázali kouřit ve vlastním bytě.

0 0
možnosti

jarinka

6. 7. 2010 16:13
Zlost po ránu.

Kuřáckou vášeň chápu, ale také mě nesmí omezovat. Z hospod jste mě vytlačili, to mi nevadí. Co mi však nedělejte, nekuřte mi ráno pod nos. Představte si, vykračuji se brzy ráno se psem krásným vzdouškem a v tom mě předejde někdo s cigaretou a ten krásný vzduch totálně pokazí. Ve vteřině se změní moje emoce, z radosti :-) na zlost ;-€.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

6. 7. 2010 16:29
Re: Zlost po ránu.

Z hospod Te nikdo nevytlacil.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

6. 7. 2010 15:45
Opet k tem restauracim

Vidis hospodu. Bud je tam nekde nalepka "kuracky podnik", nebo nakouknes dovnitr a vidis tam treba popelniky. Cili je to hospoda kuracka, nabizejici jidlo + pivo + moznost kourit (nikoli jidlo + pivo + bezdymny prostredi). Nikdo Te nenuti tam proti Tvy vuli chodit. Pokud tam vlezes, sorry, rict, ze Te nekdo omezuje, vazne nemuzes.

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

6. 7. 2010 15:47
Re: Opet k tem restauracim

R^R^R^

0 0
možnosti
PD

DolevaP

6. 7. 2010 15:18
stále nesrovnalosti

v profilu 8 let na pracáku a teď doplňovač pečiva ... jaké že zaměstnání

jste kvůli cigaretovému dýmu měnil ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.