Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vladimir Kozlowski

5. 2. 2012 9:59
Důvěřuj, ale prověřuj!

Vážený pane Fuchsi, zřejmě jako mnoho dalších jsem se nachytal a klikl vašemu článku karmu. Až o pár vteřin později jsem se v diskuzi dočetl, že žádná reportáž, o které se zmiňujete, nebyla odvysílána. Udělal jsem chybu – uvěřil jsem vašemu odkazu na zdroj a nepodíval se do onoho zdroje sám. To ovšem nic nemění na tom, že jste si buď chtěl vynuceně získat pozornost pseudobulvárním lživým článkem nebo možná chtěl zjistit, co si občané myslí o exekutorech v ČR a zda-li jsou schopni uvěřit i tomu, že exekutor zabaví slepeckého psa. Bohužel jste vaším článkem nezjistil vůbec nic, protože článek s tím, jak je napsaný, je manipulativní a přímo dotlačí čtenáře, aby mu uvěřil, pokud neviděl zprávy nebo si je nepustil na internetu. Vaše zneužití neexistujícího zdroje pro svůj vlastní užitek považuji za nehorázné - v mém oboru by to skončilo tím, že by vám už nikde žádný článek nezveřejnili. Nechodím na idnes, abych si tu četl bulvár nebo lži, a proto jsem tímto se čtením vašeho blogu skončil.

0 0
možnosti
PT

hahoc

4. 2. 2012 21:47
A co kdybych ted napsal blog o autorovi pseudoblogu,

ze vcera bylo na TV Nova, ze pan byl obvinen z podvodu, ze krom toho je podezreni na pedofilii, protoze k nemu domu chodi podezrely pocet devcatek atd atd atd.

Asi hloupost vidte? Ale velkou karmu bych dostal, hodne lidi nastval a uspokojil svoji potrebu dat o sobe vedet.

Mam rad vtip i nadsazku, ale toto byl trapny pokus o jeste trapnejsi zert, ktery mozna mnoho ctenaru vzalo vazne a zkazilo si tim den ci vecer.

Cim to, ze je zde tak malo kvalitnich blogu?

1 0
možnosti
MR

Nyx

4. 2. 2012 20:16
UPOZORNĚNÍ

Prosím, než se začnete rozčilovat, vemte na vědomí, že blog je provokace a nezakládá se na pravdě, je to fabulace!!! Nic takového se nestalo. Žádáná taková reportáž nikdy odvysílána nebyla. Je to spíše jen důkaz toho, jak jsou lidé hloupí, když začnou pracovat s informací aniž by si ověřili její validitu.

0 0
možnosti
OSCZ1

obejmi svého censorka za 14,90,-

4. 2. 2012 19:03
Upřímně

Pročetl jsem si diskusi a s údivem zjistil, kolik naivních lidí chodí po světě.8-oNa článek jsem klikl z nabídky na hlavní stránce, protože z nadpisu bylo jasné, že jde o fikci. Nikdy by mne nenapadlo, kolik prostých duší sem poleze opravdu pobouřeni obsahem. Děsí mě to.

0 0
možnosti
OSCZ1

obejmi svého censorka za 14,90,-

4. 2. 2012 18:52
Neměl tam co lozit, já bych mu sebral i brýle

;-€;-ORv

0 0
možnosti
MK

sarumánek

4. 2. 2012 17:20
drzost na entou

Vymyslet si takový blábol jen kvůli zvyšování čtenosti a karmy může snad jenom psychicky nemocný člověk. K ničemu takovému totiž nedošlo a Prima nic takového nevysílala. Takhle zneužívat naštvanosti lidí na exekutory pro svoji vlastní pofiderní "slávu" a vymýšlet si ptákoviny, to je horší než Blesk a Aha dohromady.

3 0
možnosti
MB

802

4. 2. 2012 15:30
Je to fabulace která přesně vykresluje dnešního exekutora

dej té nejpokleslejší  lůze  s morálním profilem estébáka pravomoce jako estébákovi tak se holt bude chovat jako estébák.

Oni absolventi práv to není bežný morální a mravní průměr, to je to nejhorší vybrané co tady máme, ono s jakými tak ideály se to chodí studovat ta práva ?, řekl bych že hlavně s ideálem parazitovat se svými vejvary "podle zákona" na všech ostatních, kterýpak obor tohle ještě má ze zákona určené apanáže cca 5000,- Kč na hodinu, k těmhle vydřiduchům když člověk jde protože mu to nařizuje zákon tak má dojem že se tam vybírají nějaké státní daně a teď to ještě chtějí rozšířit při převodu nemovitosti zaplatíme 3% daň z převodu a další 3% povinně loupežníkovi z oboru práva.

Jinak jak je známo tak hlavním předpokladem téhle nemravné živnosti je umění všechno vysvětlit nějak a když někdo zaplatí tak přesně naopak, to je klasické postavení prokurátora a obhájce.

0 0
možnosti
MR

Nyx

4. 2. 2012 19:47
Re: Je to fabulace která přesně vykresluje dnešního exekutora

a na to jste přišel kde, že má advokát ze zákona 5000,- na hodinu? Můžete mi sdělit konkrétní paragraf právního předpisu, kde se to uvádí? Nemusíte se namáhat, nic takového totiž neexistuje. Ano, jistě budou advokáti, kteří jsou takhle drazí, ale to je pane, SMLUVNÍ, tedy dohodnutá odměna, kterióu zaplatí jen ten, kdo je ochoten takové peníze zaplatit! V ČR je přes 10 tisíc advokátů a věřte, že většina z nich poskytuje své služby za hodinu práce levněji, než si leckdy účtují za hodinu práce autorizované autoservisy.

0 0
možnosti

pilinazlenina

4. 2. 2012 15:18
fabulace

TV prima sice nic takového nevysílala, ale je třeba přiznat, že článek je velmi uvěřitelný neb banda exekutorská je skutečně všehoschopná.

0 0
možnosti
MS

jsplus

4. 2. 2012 13:46
trestní oznámení

Někteří exekutoři se určitě chovají nemravně. Avšak tento blog je fakt zralý na trestní oznámení:

viz

http://ekcr.cz.gds97.active24.cz/1/aktuality-pro-verejnost/519-exekutorska-komora-zvazuje-podani-zaloby-na-bloggera-02-02-2012?w=

Nehledě k tomu, že některé příspěvky opravdu vypovídají o občanech ČR více, než nějaké sociologické průzkumy

2 0
možnosti
M

maruširi.vr.12

4. 2. 2012 14:49
Re: trestní oznámení

Vážně by mne zajímalo, za co chtějí autora blogu zažalovat, když každému s IQ větším než má dutá tykev musí být zřejmé, že jde o fabulaci.

0 0
možnosti
NN

akazu

4. 2. 2012 12:45
Rád bych opravil autora článku.

Půjde-li to takhle dál, budeme exekutory na potkání střílet a všelijak jinak likvidovat.

0 0
možnosti
NN

akazu

4. 2. 2012 12:53
Re: Rád bych opravil autora článku.

Tak se omlouvám, podle všeho jsem se nechal pěkně napálit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.