Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milazly

30. 1. 2011 12:16
generalizace

Pokud by dítě muselo navštěvovat dvě školy, žádný soud o střídavé péči nerozhodne kladně. Možnost navštěvovat jednu školu je jedna z nutných podmínek střídavé péče. Proč tvrdíte, že za všemi rozvody stojí muž a jako takový je vždy vůči partnerce agresivní a despotický. Na rozbití vztahu jsou vždy dva a je otázkou míry zavinění kdo má jaký podíl. Ten kdo generalizuje bez ohledu na skutečný stav, je hloupý člověk.

0 0
možnosti

Pesan Pavel

30. 1. 2011 11:11
reakce na p_c a spol - poznáváte se?

No jo, ale co když střídavou péči vysoudil exmanžel jen jako pomstu vůči bývalce a dítě v druhém "domově" ve svém týdnu drží v totální izolaci, matka nesmí dceru (9let) kontaktovat ani po telefonu, pokud se v týdnu otce přiblíží matka k dceři tak otec P.V. hned volá policii a podává smyšlená udání. Dokonce ještě ve společném bydlení ve svém týdnu otec zakazoval dceři se matky dotknout! Nesmí chodit na kroužky v týdnu otce jen z důvodu, že je platí matka, jen se ohání striktním dodržováním rozsudku bez ohledu na přání dcery, netají se nenávistí vůči exmanželce, dítěti podsouvá špatné věci o matce. Atd., to je konkrétní příklad z Prahy 14, mají na OSPOD nejrozsáhlejší spis... Jak je tato střídavá péče prospěšná dítěti??? Když je v nekončícím stresu....

0 0
možnosti

Ludvajz123

27. 1. 2011 12:33
Zert?

Nevim zda je opravdu vas prispevek myslet vazne - pri cteni to spis vypada, ze se jedna o nejaky druh absurdniho humoru. Nechapu, jak vas mohly napadnout konstrukce, jako ze v okamziku rozvodu rodic - tata prestava byt otcem. To je opravdu kuriozni.

Vas clanek je zalozen na blize nepopsanem pruzkumu. Muzete, prosim, uvest kdo, kde a hlavne jak tento pruzkum probihal? Nebo nam snad chcete namluvit, ze 95% deti odpovedelo, ze s tatinkem byt nechteji? Dite ma oba rodice a ti jsou rodici i po rozvodu - i kdyz podle vasich obskurnich nazoru je dite neco jako vyhradni majetek matky a otec ma nekde z povzdali tak akorat tise posilat alimenty.

Ano - jsem jeden z tech, kteri bojuji o stridavku pro sveho kluka. Kluk ma rad oba rodice i po rozchodu (mozna vase dcery by po vas ani nevzdechly) a i podle doporuceni znalcu je stridava pece vhodnym usporadanim. Dokonce-a to vas asi take prekvapi-muze byt kluk sveren do kohokoliv z rodicu (tedy i vyhradni pece OTCE) se zachovanim velmi sirokych styku.

0 0
možnosti

honda_mrkos_pajdusakova

27. 1. 2011 13:42
Re: Zert?

Začínám mít velmi silný dojem (nejenom z této diskuse, ale ze všech na téma střídavka), že statut rozvedený/á (a hašteřící se s ex o skříně, koberce, topinkovače a děti) a totální absence smyslu pro humor mají nějakou příčinnou souvislost... :-P

0 0
možnosti

fioman

26. 1. 2011 16:34
Dobrý podvečer!

Rád bych poděkoval všem čtenářům za to, že věnovali svůj čas mému článku. Stejně tak děkuji všem diskutujícím za jejich diskuzní příspěvky. Velmi si cením a nesmírně si vážím každého vašeho názoru. Co se samotného tématu článku týče, nezbývá nám nic jiného, než doufat, že se tzv. "střídavkáři" pomyslně chytnou za nos a konečně si uvědomí skutečnost, že v žebříčku "dítě-matka-otec" budou vždy až těmi třetími, ať se jim to líbí nebo ne. Přejme jim, aby k této změně v jejich myšlení došlo, pokud možno, co nejdříve. Hezký zbytek dne.:-)

Filip Fuchs

0 0
možnosti

Kvetuska55

26. 1. 2011 17:11
Re: Dobrý podvečer!

Filípku, nejdokonalejší společenství v přírodě je včelstvo.

0 0
možnosti

Jarcho

26. 1. 2011 12:46
Protože 95 % dětí své táty vůbec nechce,

tak je pro muže zbytečné, aby se snažili mít děti. Šance dostat se mezi těch 5 % žádaných otců je příliš malá a za ta rizika to nestojí.

0 0
možnosti

PowerCut

26. 1. 2011 9:22
blog

tak hloupejsi blog jsem zde jeste necetl. Vypada to spise jako kdyby to napsala zena zhrzena rozvodem, nez stastne zenaty muz...pane vy jste blabolista...Rv :antikarma:

0 0
možnosti

Saša

26. 1. 2011 8:41
To je nějak málo, ne?

Nezdá se mi, že by tolik dětí chtělo být bez mámy.

Kdybyste napsal, že 99,9 % dětí chce žít s mámou, věřil bych Vám.

Ono totiž těch 99,9 % dětí skutečně chce žít s mámou, a taky s tátou. Počet dětí, které chtějí žít se svými rodiči, S OBĚMA SVÝMI RODIČI, se limitně blíží 100 procentům.

0 0
možnosti

DolevaP

26. 1. 2011 7:05
obvyklý standard

rovnače rohlíků, tedy jako vždy hloupost

0 0
možnosti

kostej.nesmrtelny

26. 1. 2011 1:11
Jasně, muselo to ven!

Ale na takhle řídkou stolici je lepší záchod než blog. Rv

0 0
možnosti

čarovná rybí kostička

26. 1. 2011 12:01
Re: O P O N E N T U R A

Jste legrační;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.