Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Sdílená ekonomika možná funguje, ale jen do doby, než se něco rozbije. Příklad: půjčím si auto na parkovišti, abych si vyřídila nákup. Cestou odřu blatník. Mám zaplatit opravu? No to by mě ten nákup vyšel draho, tudíž to nechám být. Kdo to ale opraví? Nikdo? Hmm, majitel se bude asi usmívat, když bude na podobné věci doplácet.

1 0
možnosti
TT

Ahoj, propagandisto bídy!

2 0
možnosti
ZZ

Setkal jsem se jen s několika analýzami Centra ekonomických a tržních analýz (CETA).

Podobné bláboly můžete klidně svěřit umělé inteligenci a věnujte se raději něčemu užitečnějšímu.

0 0
možnosti
PK

To není žádná sdílená ekonomika, to je prachsprostý byznys, založený na půjčování - ať až auta, nebo bytu. Jak se na tom ekonomicky podílá ta druhá strana? Také sdílí nějaká auta nebo byty?

1 1
možnosti
JZ

přidávat ke zcela neutrálním slovům slovo "prachsprostý" je krásný rétorický trik. Například "ze školky si ho vyzvedla jeho prachsprostá matka".

Jinak, internet máme proto, abychom si navzájem nemuseli klást hloupé otázky

0 1
možnosti
  • Počet článků 7
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 290x
Filip Blaha je analytik Centra ekonomických a tržních analýz (CETA) a studentem programu ekonomie na Ekonomicko-správní fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Zabývá se výzkumem dopadu environmentálních regulací, zejména v energetice a odpadovém hospodářství ekonomickými aspekty závislostí a také daňovou politikou a jejími nezamýšlenými dopady.

Seznam rubrik