Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ba, naopak. Řekl bych, že Český systém sociálního zabezpečení /NE/selhává. Všichni dostanou "po právu" plné pytle peněz včetně těch, co vůbec nepracují. Díky dobře voleným zákonům jsou všichni v Česku spokojení a pokud ne, mají možnost si proti malé výšce sociálních dávek včetně důchodů - podat odvolání.

0 0
možnosti

Skromný dotaz:

Ještě platí, že úřednice v sociálních službách mají zakázáno mluvit o rozličných sociálních dávkách. Nám to pošeptali do ouška, aby to nikdo neslyšel.

Slušný člověk si to pak ani nesežene a jisté etnikum dokáže ze státu vydolovat peníze, o kterých se obyčejnému člověku nezdá, že?

3 0
možnosti
FD

Všichni dosáhnout a máme tu bankrot druhý den.

1 0
možnosti

Pokud je u nás 1.3 miliónů občanů, kteří nedosáhnou na sociální dávky, na které mají nárok, kolik je těch, kteří na ně dosáhnou? Aby to nakonec v součtu nebyla polovina práceschopného obyvatelstva.

3 0
možnosti
ZZ

To víme všichni - i bez CETA.

Papouškujete pouze 100 x obehranou desku, bez jasného závěru, jak z toho ven.

0 1
možnosti
AL

Zkrátka nejsou děti, to je celý.

0 2
možnosti
JP

Nepřizpůsobiví mají hodně dětí a co je jim to platný? Myslíte, že jen "hodně dětí" je řešení, pokud z nich nevychováte pracanty, co nejsou závislí na sociálních dávkách? Jen "hodně dětí" vám problém jen zhorší, musíte je taky řádně vychovat.

4 0
možnosti
AK

To je v přímém rozporu s tím, oč usiluje p. premiér Fiala.

V loňském roce uváděl jako jeden z úspěchů vlády to, že se jí podařilo rozšířit počet lidí, kteří mají nárok na sociální dávky...

2 2
možnosti
PN

To máte dneska nějaký záchvat grafománie?

3 1
možnosti
LV

Jestliže existuje 1,3 milionu lidí, kteří v desetimilinovem státě dosáhnou na ocialni dávky, je něco špatně. A pokud jsou to jen ti, kteří o tom nevědí, pak to není sociální systém, ale neoodmíněný příjem...

7 0
možnosti
MC

Selhává hlavně z důvodů rad analytiků, jako jste Vy

4 0
možnosti
  • Počet článků 7
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 290x
Filip Blaha je analytik Centra ekonomických a tržních analýz (CETA) a studentem programu ekonomie na Ekonomicko-správní fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Zabývá se výzkumem dopadu environmentálních regulací, zejména v energetice a odpadovém hospodářství ekonomickými aspekty závislostí a také daňovou politikou a jejími nezamýšlenými dopady.

Seznam rubrik