Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P9

pavel 99

17. 1. 2009 20:58
Nejen forma

(viz. první komentář), ale zmatený "slepenec" krásně znějících frází (zničehonic se objevují číslované odstavce "6)... 7)... 8)..."). Docela by mne zajímalo, co si autorka konkrétně představuje pod "...pro utvoření nových a pravých demokratických myšlenek..." - jaképak jsou "pravé" (a tím pádem i "nepravé") demokratické myšlenky? a dále "...které by dali vzniknout novým rozumným politickým zákonům,stranám a hnutím?...."- a dále které zákony (strany, hnutí) jsou rozumné (a které tudíž "nerozumné") a kdo to bude posuzovat a jak? A nemluvě o výrazu "pravá demokracie" je jaká? Jak se bude konkrétně realizovat?

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

17. 1. 2009 20:47
Teda modroněmecká IDNES ty se ale snažíš!Volby na vás.-)

jupííí na volbýýýý!R^;-D[>-] debaklaci modrý to na vás platí LIDI voliči a volby !!!!

0 0
možnosti
JM

djsano

17. 1. 2009 20:24
Forma

Nebudu se vyjadřovat k Vaší otázce, ale musím se vyjádřit k formátování vašeho článku, které je slušně řešeno otřesné. Střídání BOLDu s klasickým písmem, a velkým písmem, to je opravdu pěst na oko. Zapamatujte si, že forma a obsah jsou spojené nádoby a i kdyby obsah Vašeho článku byl převratný a geniální, pak zprasená forma ho zcela degraduje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 930x
Obyčejný český občan,který chce být hrdý na svoji rodnou vlast. Občan,který nezakrývá svůj zrak . Ten,který chce být vyslyšen,ale i ten,jenž chce naslouchat!