Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

6. 3. 2009 16:56
Píšete perfektní články,

škoda, že si toho tady lidé zatím moc nevšimli. V

0 0
možnosti
PP

parat

17. 2. 2009 9:49
Já jsem samozřejmě pochopil

jak to myslíte, ale je to složitější. Především vůbec nesouhlasím, abychom někam posílali peníze, o které si potom žádáme. Byť teď můžeme dostat víc, než tam vložíme. Ale když už to je, tak výjimečně se spoluúčastí souhlasím, protož jinak by se okamžitě vybralo vše, co se tam dá a ještě navíc. Problém byl ve složité kontrole, takže malé obce či menší firmy neměly na zaplacení dobrého poradce. I když je Čunek politické jelito - povedlo se to změnit. A krize? Ta je spíše v panice, než skutečná. Pouze několik podvodných bank a automobilky vytvořily lavinu. Trochu to přeženu: krize je víc v rukách psychologů, než ekonomů. Proto nemá cenu nalévat peníze do systému, ale nechat těch několik padnout a ozdravit ovzduší. Ale politicky je to neúnosné. Takže podniky musí přežít. I zdravé. Proto někdy propouštění vypadá jako podnikatelská zločinnost. (Ale nevylučuji některé lumpy, kteří se s tím svezou)

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

17. 2. 2009 9:54
Re: Já jsem samozřejmě pochopil

Já nehazím všechny do jednoho pytle nevím kolik těchto zločiných lumpů toho využilo. Vlastně oni nejsou zločinci-vše dělají naprosto legálně a v tom je ten problém-je jen otázkou času ...než se to rozkřikne...V

0 0
možnosti
B

brooke

17. 2. 2009 8:45
Pro vládu

má krize jedno důležitý pozitivum. Pod rouškou NERVu, bude možná moci prosadit některé reforní kroky ze svého programu, aniž by si to opozice uvědomila. Kdyby nenastala krize, tak k žádným reformám nemůže dojít.

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

17. 2. 2009 9:17
Re: Pro vládu

Ano ODS může být ráda za krizi,ovšem proč až teď? Proč teď řeší zákony,které už tu dávno měli být!V

0 0
možnosti
PP

parat

17. 2. 2009 7:57
Děvenko,

na osm set miliard si musíme 400 miliard půjčit. A ty nemáme. Každý projekt se totiž musí spolufinancovat. A proč by podnikatelé propouštěli, kdyby měli zakázky...? 

http://petrpokorny.blog.idnes.cz/c/70545/Na-obzoru-nejvetsi-prosperita-lidstva.html

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

17. 2. 2009 9:20
Re: Děvenko,

Já neříkám všechny firmy,jen někteří a znám jich dost se vymlouvají na fin.krizi,protože díky legislativním chybám vědí jak na tom,že své lidi propustí a pak znovu naberou zpět vydělají..Ano...každý projekt se musí spolufinancovat! Proč tomu tak je,V co myslíte?

0 0
možnosti
A

aussie

17. 2. 2009 4:36
Je to fuj!!!!

Clovek si vezme hypoteku, plati, ale pak najednou nemuze a barak mu vezmou... Bastardi. No reknete, kdo by se nevztekal? Co je tohle za socialismus, kdyz ani vobycejnymu poctivcovi nechtej pomoct s bydlenim!!! ONI to zavinili, ONI at plati!!! No ne? Mam vyhlidnutej peknej domecek 33+11 na Maledivach. Myslite, ze bych si mel vzit hypoteku anebo se na me pak prazdny a falesny topol vykasle jako na vas??? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 930x
Obyčejný český občan,který chce být hrdý na svoji rodnou vlast. Občan,který nezakrývá svůj zrak . Ten,který chce být vyslyšen,ale i ten,jenž chce naslouchat!