Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

raymondchandler

8. 4. 2009 17:55
Chudacku

znasilnen byl tvuj mozecek! Jeste jsi na podobna spojeni nikdy nenarazil,co?Chapu,musel to byt pro tebe sok.Chtelo by to trochu cist.Knizky,vis?A  umis vubec cist?

0 0
možnosti
VD

raymondchandler

8. 4. 2009 17:58
Re: Chudacku

To je pro Santa a FononRv

0 0
možnosti
JV

georgino

7. 4. 2009 7:38
No, no ...

s těmi dvaceti lety v české kotlině jste to trochu přehnala, ale jinak souhlasím. Ta masáž médii a opakování nesmyslů pánů politiků snad zabírá už jen na nejvěrnější. Spíš by mě zajímalo, koho budeme volit, když ti stejní volové zůstanou na volitelných místech. To ve mně vyvolává smutek a pocit, že kdyby byly desetkrát předčasné volby, tak z toho vyleze buďto pan Neomylný a pan Evropa.

0 0
možnosti
DK

Fonon

7. 4. 2009 5:58
hezký blog,

jen bych doporučoval přeformulovat hned první větu: Kdybych byla pana Jakla tisková mluvčí na Kdybych byla tisková mluvčí pana Jakla.

0 0
možnosti
S

Santa

7. 4. 2009 9:28
Re: hezký blog,

Za tuto první větu jsem se bohužel nedostal. Jak tohle může někdo napsat? To není překlep, to není pravopisná chyba, to je znásilnění jazyka. "Filáčkové blog tím získal hotentota úroveň.":-©

0 0
možnosti
SZO

standa z Ostravy

7. 4. 2009 4:16
Jako první .....

.......se na vašem odkaze narazí na lišáka Čunka.

Následkem toho z prosluvu Jakla pouze vyznívá jednoznačný postoj k ponechání prosturu na dohodě politických stran na sestavě vlády.

Nevím proč nenarážite právě na fakt, že Čunek podepsal dohodu o sestavě vlády a pak se teprve radil ve své straně o tom jesli dají podporu a nebo ne.

Je vidět ta poloha, která KDU bude vyhovovat. - schválíme program, ale s těmito výhradami. A ty budou neustále připomínat, až si nakonec získají voliče. Jakl to říká stále - sestavte si nějakou vládu. Tečka.

Jak jinak si zajistit proslovy v médií, než udržet vládu v demisy. Ty malé politické strany budou potřebovat obhajobu v médiích pro volby do EU. Pro některé je to otázka politického přežití.

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

7. 4. 2009 9:21
Re: Jako první .....

Nechala jsem odkaz a schválně se o tom nerozepisovala,je lepší ať si názor udělá každý sám za sebe...od KDU jsem zvyklá na cokoliv....jen aby se udrželi v parlamentu...od nich je to spíše jen předvolební tah ,nikoliv jim nevadí,že premierem bude bývalý komunista...V

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

7. 4. 2009 1:45
Jaklovi aplaus!

;-) naprosto brilantně využil svůj čas a mohu podepsat každé jeho slovo![>-] I ty papaláše z Bruselu včetně Merkelové.;-D Eurohujerko..hihi

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

7. 4. 2009 1:53
Re: Jaklovi aplaus!

To by jsi se teda napodepisoval...ale chápu...V

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 930x
Obyčejný český občan,který chce být hrdý na svoji rodnou vlast. Občan,který nezakrývá svůj zrak . Ten,který chce být vyslyšen,ale i ten,jenž chce naslouchat!