Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fext

25. 3. 2009 7:50
koule křišťálová

Bojím se toho, že příští parlamentní volby se ponesou ve staronovém hávu mobilizace proti těm špatným a záchrany země volbou nás, dobrých, co jediní máme sílu a odvahu se těm špatným postavit. Dojde tedy k upevnění pozic ODS a ČSSD, propadne SZ (už aby), KDU-ČSL bude kolem 5%. To je špatně. protože jsem doufal v rozdrobení politické scény, jehož následkem by mohla nastat očista. Takhle se nezbytné zase oddálí a korytáři budou mít "klid na práci".

Mimochodem, nejásejte nad ODS. Jako jejich bývalý volič chci upozornit na to, že propad jejich popularity je způsoben jejich korupčně tunelářskými aférami, a zoufám si nad tím, že voličům levice mafiánsko šibalská ČSSD upřímných géniů akciového trhu nadále vyhovuje.

A nezatracujte toho Macha. Dokud budou mít politické stálice svoje jisté nez ohledu na to, jak drze budou krást, nemají důvod na tom cokoli měnit. Čím více trucstran, tím lépe. Pravičáci, odporujte svoje trucstrany. A levičáci - vy je potřebujete taky!

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

25. 3. 2009 22:08
Re: koule křišťálová

No možná tu jde o to...že levičáci...žádnou truc stranu nemají...V

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

18. 3. 2009 7:12
Pohled z jiného úhlu

Odchod části ODS jinam může být pro ODS faktorem posilujícím. Mnoho lidí mělo k ODS výhrady právě kvůli Klausově klice. Neúspěch ODS v komunálních volbách byl vyvolán m.j. chováním Tlustého a spol.

Důležitým faktorem, vámi nezmíněným, je úspěch nebo neúspěch Topolánkovy vlády ve veden EU. Případný úspěch, který je zatím velmi pravděpodobný, může ODS přinést body, postačující k dalšímu vítězství ve volbách.

0 0
možnosti
F

fext

25. 3. 2009 7:55
Re: Pohled z jiného úhlu

Zase zapomínáte na ty korupčně tunelářské "no comment" aféry. Já si naprosto zoufám nad tím, že lidé už snad akceptovali kriminální chování tohoto typu u politiků jako standard, protože "tihle si už nakradli, snad to nebude horší".

Nevkládám vám tato slova do úst, ale myslím, že naším kritériem volitelnosti číslo jedna by mělo být "je to zkorumpovaný mizera co zneužívá svojí funkce k nezákonnému osobnímu obohacení, nebo ne"?

0 0
možnosti
RR

rezjir

18. 3. 2009 4:57
Faktory 1,2,3 a 5

nejsou důležité, faktor 4 ano. A krize nepovede k posílení KSČM.

0 0
možnosti
K

kaktusak

18. 3. 2009 1:16
ODS je mnohem méně demokratická,

než KSČM.

Jak tady mohou komunisti rozpoutávat nějakou mediální kampaň, když všechna důležitá média ovládá pravice?

Máte pravdu, dnešní učebnice dějepisu nejsou objektivní, však to taky komunisti kritizovali.

0 0
možnosti
B

bullterrier3

18. 3. 2009 0:08
Kdyby tak

opravdu chtěly vyhrát nacionální strany. To by byla paráda. Imigranty poslat domů, lisabonskou smlouvu do Lisabonu. Nepřizpůsobivým parazitům znepříjemnit život, třeba nucenými pracemi. pak by třeba odešli někam, kde by jim bylo lépe. No, jednou se určitě dočkáme.

0 0
možnosti