Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

brlayz

8. 2. 2009 2:03
a taky ještě

There's nothing you can do that can't be done. Nothing you can sing that can't be sung. Nothing you can say but you can learn how to play the game

It's easy.

There's nothing you can make that can't be made. No one you can save that can't be saved.

Nothing you can do but you can learn how to be you in time - It's easy.

All you need is love, all you need is love,

0 0
možnosti
MB

brlayz

8. 2. 2009 1:58
Ptám se tě však milý osude

co bude až tady nebude dojemně pitomá show ... štěstí je opak neštěstí, nebo spíš je vymezeno tím, co není štěstí. V geografii tomu říkáme othering. A feature is defined by what it is not - The Other. Na první pohled pitomost (na druhý asi taky), ale když se nad tím člověk zamyslí, tak je to strašně hluboký přístup ... nemusíme se ptát, co je štěstí ... můžeme se třeba ptát, co není štěstí ... Co není štěstí? Co není domov? Co není já? Co není sféra vlivu Barracka Obamy? Já? Opravdu? Co je štěstí? V Vivat philosophia! (jsem naprosto střízlivý:-))

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

9. 2. 2009 20:32
Re: Ptám se tě však milý osude

No myslím...že hlavní problém je v tom...že si myslíme, že naše budoucnost bude šťastná...moje budoucnost spíše bude taková...jakou si zasloužím...stejně tak přítomnost-je taková,jakou si zasloužím...A nejhorší je...že teď v součastnosti šťastná jsem...ikdyž není vše dokonalé. Ale díky konzumní společnosti...se tak ve svém nitru necítím,protože právě to ostatní štěstí není podmíněno koupením čeho si...co vlastně nepotřebuji,ale tento svět nás učí...že vlastně ano,a když to nebudete mít...tak...bla bla A všechno jediné ,co vlastně potřebuji je sice láska - pravda...ale zde vlastně začíná celý ten koloběh konzumnosti ...viz Freud a jeho sexuální revoluce...aneb všechno,co děláme a čeho chceme v životě dosáhnout je jenom pro to jedno....(pro někoho láska...pro někoho sex..V.

0 0
možnosti