Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jestliže česká média zveřejnila nějakou takovou zprávu, o které píšete v prvním odstavci vašeho článku, bez dalšího, tedy bez dovysvětlení daného případu, pak je to jeden z důkazů úrovně a profesionality některých novinářů, což je momentálně jedno z nejdiskutovanějších témat ve veřejném prostoru v souvislosti se svobodou slova pro média (ne jen) veřejné služby.......

A také jsem nepochopil, jestli je váš článek o námořních (bezesporu zajímavých) dobrodružstvích vašeho syna nebo o nehumánním přístupu francouzské a italské policie k nelegálním migrantům z Afriky.

1 0
možnosti
Foto

Nevšiml jsem si, že by se vůbec zmínili imigranti z Afriky, kromě tedy toho vtípku, že on byl asi jediný "imigrant" z Evropy do Afriky, takže to vzal blbým směrem. :-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Ta nová plastová loď zůstala nakonec v Africe? Já jen, aby na ni nepřepluli místní zpět přes moře v rychlejším čase než syn.

9 0
možnosti
VH

Karma a tomu se říká odhodlání a vytrvalost. Tak proti synáčkovi byla namířena kampaň našeho milého prezidenta :-)...těším se na pokračování. R^

4 0
možnosti