Pane Zaorálku, nejste vítán v našem kraji

Lubomír Zaorálek varoval Zdeňka Bakalu, že pokud se bude dál chovat, jak se chová, neměl by se do Česka ani vracet. Může se totiž stát, že zde bude nevítanou osobou. Chtěl bych ho však upozornit, že kandiduje do sněmovny za ČSSD, stranu, která má s privatizací OKD mnoho společného.

Na počátku privatizace dolů totiž stáli právě „hoši“ z ČSSD, strany pseudo-sociální, a to s Bohuslavem Sobotkou v čele. Když tedy panu Zaorálkovi tolik vadí Bakalovo počínání, proč nepřipomínkoval privatizaci? Na čí straně tedy je? Pokud se stále cítí členem ČSSD, měl by se také přihlásit za její problémy.

Ať se pan Zaorálek k dnešním problémům postaví čelem a ať se přihlásí k výsledkům práce své strany. Dnes postup v dole Paskov kritizuje kdekdo v ČSSD včetně pana Sobotky, ale na triku to mají všichni. Proto panu Zaorálkovi vzkazuji, pokud se neumí rozhodnout, za kým vůbec stojí, že není vítán v našem Moravskoslezském kraji.

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku www.facebook.com/Karelfiedler.cz a Facebooku Hnutí Úsvit www.facebook.com/hnutiusvit.cz

Autor: Karel Fiedler | úterý 24.9.2013 16:35 | karma článku: 0 | přečteno: 1760x