Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Státní byrokraté vrcholnými politiky počínaje a posledním úředníkem konče, nemají komu co pomáhat. Nemají z čeho. Mají holou pr.el a holedbají se penězi ukradenými produktivním občanům, dokonce i jejich dětem a nenarozeným vnukům. Pokud vůbec mají existovat, což je diskutabilní, jejich hlavním úkolem je neškodit. Dotace, subvence, granty, pobídky na jedné straně, několikanásobné zdanění, ceny vstupů zatížené všelijakými poplatky, milion předpisů, které musí firma splnit. Já se ani nedivím, že majitelé firem s nejvyšší energetickou náročností se na to tady chtějí vy.rat a odejít do přívětivějších míst.

0 0
možnosti
JL

Pan Hasek se nemohl dostavit na pomoc Moravskoslezkemu kraji. Byl zaneprazdnen jako predseda dozorci rady vinarskeho fondu. Rozdeloval se zisk z prodeje vina, tak nemohl chybet. Slysel jsem tento drb od clena dozorci rady akciove spolecnosti CIL, kde je Hasek predseda. Rikal to clenu politicke rady CENTROPE, kde je Hasek take predsedou. Tak nevim kdy se do toho severskeho kraje dostane.

A v tom jsem se procitnul z krasneho snu.

Hned prisla deprese. Vzdyt ten Hasek tam na ten sever urcite pojede. A s nasima penezma. To bude zase kraval. "Hura na Bakalu! Musi vsechno vratit"! "Tak si nenechame"! Jen nevim, jak to udela se Sobotkou. Rika se, ze ten to tomu Bakalovi prodal. Damy a panove, drzte se, jedeme z kopecka.

0 0
možnosti
PK

K té slavné obuvi. Jak by byli v tomto sortimentu úspěšní Baťovi pohrobci ve Zlíně rozhodují především podnikatelé, management, ne dělníci. Abych byl korektní, tak už v 80.letech jste boty jenom s českým (moravským) mančaftem vyrábět nemohl. Podobné to bylo i jinde. My konkrétně - jsme využívali  nejprve Polky, pak Mongolky, Vietnamky, Kubánky se neosvědčily. Vysoká intenzita práce a nic moc výdělky - měl byste si tam to zkusit.

0 0
možnosti
MK

M56i48l54a13n 50K32e74s40l

13. 9. 2013 21:34

Co když dříve nevěděl jak.Nechci pana Haška hájit. Autor blogu sype asi nápady non stop. Člověk někdy stojí před problémem,žhaví myslivnu a pořád " tabula ráza".Z toho  z ničeho nic se v noci probudí a má jasno.Řešení je na světě.Pochybuji,že pan Hašek řešení jak pomoci kraji tajil,jen jej napadlo až nyní.Hlavně,aby ten jeho nápad za něco stál.

0 0
možnosti
RH

Nevím jak MS kraj, ale minimálně Ostrava je v pohodě. Nedávno si z rozmaru koupili fotbalový klub.

3 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 968x
Občan, kterému není lhostejná situace v našem státě a v naší společnosti.